Helmikuussa…

Hei helmikuu! Olet erityisen tervetullut, tammikuu tuntui nimittäin kestäneen iäisyyden. Ihan kuin uuden vuoden jälkeen aika olisi vaan pysähtynyt! Helmikuu on siitäkin ilahduttava, että lasken sen aina viimeiseksi viralliseksi talvikuukaudeksi. Toki maaliskuussakin voi olla vielä ihan täysi talvi päällä, mutta silti se tuntuu jo askeleen verran keväältä. Nautitaan nyt siis vielä lumesta ja kirpsakoista pakkaspäivistä! Tässä jotain suunnitelmia ja mielessä olevia juttuja tälle kuukaudelle.

Talvi1

Helmikuussa…

…pidetään staycation ja ollaan menossa hotelliin yöksi sen kunniaksi, että meillä tulee puoli vuotta naimisissa <3 Hyvä tekosyy siis pitää tällainen hemmotteluviikonloppu, hehe. Ollaan muutenkin mietitty, että pidetään tällaisia keväällä kun ollaan vielä kaksin, eikä myöskään päästä minnekään pidemmälle matkustamaan kuten oli alunperin toiveena (häämatka siis siirtyy jonnekin hamaan tulevaisuuteen!). Nyt ollaan tosiaan ihan Helsingissä hotellissa, mutta kiinnostaisi keväällä kokeilla myös kehuttua Runo-hotellia Porvoossa.

…yritän jatkaa hyvin startannutta liikuntaintoa. Alkuraskaudessa ei tullut treenattua juuri ollenkaan kävelyitä lukuunottamatta, mutta nyt olen innostunut tekemään Tone It Up -sovelluksesta Pregnancy -ohjelmaa ja on tuntunut tosi hyvältä saada vähän kroppaa liikkeelle ja vahvistaa sitä. Treenit ovat kivan lyhyitä, noin 25 minuutin pätkiä ja sovelluksesta löytyy viikottain erilaisia aina joogasta kokovartalotreeneihin. Nyt on vielä sellainen olo että jaksaa liikkua, eikä vatsa ole liikaa tiellä, joten täytyy yrittää pitää intoa yllä!

…käynnistyy raskauden viimeinen kolmannes, ihan hullua! Vastahan tein raskaustestin tärisevin käsin. Aika on mennyt niin nopeasti tähän saakka, tosin uskon että loppua kohden se taas hidastuu ja tuntuu että aika matelisi, kuten moni on sanonut. Tässä kuussa meillä on myös neuvolan synnytysvalmennus, mikä taas varmasti vähän konkretisoi asioita – synnytys kun tuntuu vielä jotenkin tosi kaukaiselta.

Talvi3

…edelliseen liittyen – helmikuun agendalla onkin hoitaa kaikkia vauvaan liittyviä hankintoja eteenpäin, kuten tilata lastenhuoneeseen kaikkea tarvittavaa ja vaunut ja niin edelleen. Toistaiseksi vielä kaikki hankkimatta, mutta onneksi tässä on vielä hyvin aikaa, joten ei stressiä sen suhteen.

…meille saapuu uusi sohva, ah! Sitä onkin odotettu, ihan parasta päästä löhöämään siihen kun on enemmän tilaa molemmille. Tai siis meille kolmelle, Telmakin kun ottaa aina oman paikkansa sohvalta illalla :’D

…aion ottaa kaiken ilon irti laskiaispullakaudesta, kuten olen kyllä tehnyt jo hyvän aikaa tammikuun puolella, hahah. Olen testaillut eri kahviloiden ja leipomoiden laskiaispullia ja helmikuun tavoitteena kokeilla vielä muutamat ja löytää se paras. Herkullinen tavoite helmikuulle!

Talvi2

…on eräs toinenkin tavoite, nimittäin aloitettiin kuukausi ilman Wolttia -haaste  ja poistettiin sovellus puhelimesta kokonaan helmikuuksi. Meillä on mennyt iiihan liikaa rahaa ruuan tilaamiseen ja useimmiten vielä ihan sellaisissa typerissä tilanteissa, kun jääkaapista saisi kyllä kyhättyä jotain lounaaksi tai illalliseksi, jos vaan vähän jaksaisi miettiä. Tässä meidän leikkimielisessä (mutta toivottavasti onnistuvassa) haasteessa ulkona saa kyllä käydä lounaalla tai syömässä, mutta sellainen hätäinen “tilataan nyt jotain ruokaa koska ei jaksa miettiä” saisi jäädä vähemmälle.

…tulee täyteen 10 (!!) vuotta siitä kun perustin tämän blogin. Huhhuh! Ihan järjettömän pitkä aika, olen siis kirjoitellut tänne kolmanneksen koko elämästäni. Ei voi muuta kuin taputtaa olalle sitä nuorta, vajaa parikymppistä tyttöä, joka silloin vuonna 2012 päätti uskaltaa ja perustaa blogin intohimosta valokuvaamiseen ja kirjoittamiseen. Siitä uskalluksesta urkeni kuitenkin lopulta ura ja oma yritys, millä tiellä ollaan edelleen ja olen siitä hurjan ylpeä!

Mitä teidän helmikuuhun kuuluu? <3

8 thoughts on “Helmikuussa…

 1. Kiva kun päivittelet blogia vielä melko aktiivisesti, tosi monella muulla blogi on jäänyt kokonaan pois. Seurasin sua jo silloin alkuaikoina, vitsit kun aika menee nopeasti! Mukavaa helmikuuta! :)

  1. Voi miten ihanaa palautetta, kiitos paljon Laura ❤️ Blogi on kyllä jäänyt paljon vähemmälle, mutta tykkään kuitenkin silloin tällöin edelleen päivitellä tänne – ihana siis että siellä tykätään yhä seurata! Mooonen vuoden jälkeenkin, ihan mieletöntä 😍 Samoin sinne Laura kivaa helmikuuta! 🥰

 2. Kaikki sanoo samaa että ihanaa kun tammikuu on ohi, mutta oon kyllä samaa mieltä! Tammikuu on aina jotenkin raskas 😆 mutta nyt se on ohi ja kevät saa tulla 😍 arvostettavaa kyllä, että kirjoitat edelleen 10 vuoden jälkeen, onnittelut siitä! 😍

  1. Siis niin on! Mä olen ehkä jotenkin vasta ymmärtänyt sen, alkukuusta vielä ihmettelin kun joku kuvaili tammikuuta inhokkikuukaudekseen, mutta nyt en enää 😂 Kiitos ihana Katariina ja kiva kun jätit kommenttia! 💗

 3. Huh, tammikuu on yleensä ollut lempikuukauteni synttärien takia, mutta nyt tammikuu kesti ikuisuuden, ihanaa, että se vihdoin loppu :D Ehkä “vain sen tavallinen arki” iski päin naamaa ja kaikki inhottavat rajotukset… Ja olihan meillä tossa asuntoasiaa hoidettavana, mutta nyt helmikuun vaihtuessa voimme ylpeinä sanoa olevamme asunnon omistajia. <3 Joten nyt helmikuussa pitää alkaa pakkailemaan ja miettimään, mitä uuteen kotiin pitäisi hankkia ja millä sävyillä seinät maalataan. Ihanaa, mutta niin jännää!
  Kivaa viikon jatkoa! :)

  1. Hahah, muillakin ollut samaa tammikuun nuutuneisuutta ilmassa :’D Mutta tosiaan varmasti vaikuttaa myös nuo rajoitukset ja se kun ei ole tullut tehtyä juuri yhtään mitään tammikuussa tai nähtyä kauheasti ystäviä. Toivottavasti tämä tästä nyt alkaa taas normalisoitua! Ja hei vitsi miten ihana kuulla, valtavasti onnea omasta kodista! 💗 Toi on niin jännää aikaa, kun pääsee miettimään maalisävjyä ja hankintoja ja kaikkea 😍 Helmikuu menee siis niiden parissa varmasti ihan hujauksessa!

 4. Ihania suunnitelmia! Mullakin on nyt liikuntainto päällä, ja sun tavoin yritän kovasti pitää sitä yllä tässäkin kuussa :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *