Unohtunut suosikkiasu ja kuulumisia

Nämä lokakuiset asukuvat eivät ole nyt missään määrin ajankohtaisia näihin tammikuun lumisiin maisemiin, mutta laitetaan nämä nyt kuitenkin uunista ulos, etteivät jää ikuisiksi ajoiksi kovalevylle virumaan. Tykkäsin nimittäin tästä asusta ihan hurjasti ja sama setti oli syksyllä useasti päällä! Niin kauan kun mahduin näihin housuihin, muutama viikko näiden kuvien ottamisesta ei ollut enää toivoakaan :’D Kaipailen vähän tämän tyylisiä leveälahkeisia housuja kaappiini nyt raskausajalle ja laitoinkin eilen yhdet tilaukseen, toivotaan että ne olisivat hyvät! Tänään pitäisi myös saapua tilaamani paketti, jossa on tulossa sovitukseen parit äitiysfarkut. Totesin, että on pakko hankkia jotkut housut trikoiden ja sukkahousujen rinnalle, muuten tulen näiden yhdeksän kuukauden jälkeen polttamaan kaikki neulemekot roviolla kyllästyttyäni niihin totaalisesti. Olisipa kivaa saada farkut jalkaan pitkästä aikaa, joten peukut pystyyn että joku pari tärppäisi!

Tänään on ollut aivan ihana talvipäivä – aamulla tuprutti ihan kunnolla lunta ja lopulta iltapäivästä aurinkokin pilkahteli pitkästä aikaa esiin. Niin kaunista, kun kerrankin täällä Etelä-Helsingissäkin on puut ihan lumen peitossa! Loppuviikosta päästään vielä lumisempiin maisemiin, kun lähdetään ystäväpariskunnan kanssa Himokselle. Tiedossa on ihan vaan rentoa oleskelua mökissä, hyvää ruokaa, saunomista, ulkoilua ja ehkä hiihtoa, jos saadaan sukset vuokrattua jostain. En ole tosin hiihtänyt varmaan kymmeneen vuoteen, joten pikkuisen jännittää mitä siitä tulisi omalta osaltani, hahah. Ehkä sidon vaan pulkan Antoniin kiinni ja köllöttelen perässä? Joka tapauksessa virkistävää vaihtaa vähän maisemaa ja viettää tällainen mökkiviikonloppu!

Takki1 Takki3 Takki5 Takki2 Takki4

Coat / Andiata
knit / H&M Premium
trousers / Andiata
boots / &Other Stories
bag / Chanel

8 thoughts on “Unohtunut suosikkiasu ja kuulumisia

  1. Ihanaa ja rentoa mökkiviikonloppua sinne! On kyllä ihan mielettömän kaunista kun on paljon lunta, ajattelin itse käydä huomenna ottamassa valokuvia ulkona että jää muistoja tästäkin lumisesta talvesta!🥰💙

    1. Oi ihana! Mäkin mietin tänään kävelylle kameran mukaan ottamista, mutta lähtiessä oli kunnon harmaus ja sumu, joka sitten väistyikin ja olisi ollut täydellinen keli kuvata lumisia maisemia 😍

  2. Vahva suositus pulkkasuunnitelmalle… :D Itse typeränä viime talvena ajattelin, että hiihtäminen on samanlainen taito kuin pyöräily tai auton ajaminen – että sen hanskaisi vielä monien vuosien jälkeen. Noh, elämäni viimeisestä hiihtoreissusta jäi takapuoleen hiusmurtuma ja maailman tummin mustelma, joka ylsi polvitaipeesta alaselkään. Onneksi ei tarvinnut muutamaan viikkoon käyttää mekkoja, sillä se mustelma ei helpolla lähtenyt.
    Nimim. Never again. :D

  3. Heippa Jonna! Kysymykseni ei liity millään lailla tähän postaukseen, mutta kysynpä nyt kuitenkin täällä: muistatko mistä hankitte sinetit hääkutsuihinne aikanaan? :) Haluaisimme kutsuihimme mustat sinetit nimikirjaimillamme, mutta mistäköhän sinettileimasimia mahtaisi saada? Teittekö te sinetit aikanaan itse? :)

  4. Hei, mitkähän Andiatan housut nämä ovat? Oon alkanut pikkuisen lämpenemään leveämmillekin housuille, mutta niiden pitäisi olla ihan slightly levenevät lahkeesta :) Noi näyttää ainakin sun päällä sellaisilta, mitä voisin ainakin testata.

    1. Hitsi en valitettavasti yhtään muista mallin nimeä 😩 Ja nämä on jo pari vuotta vanhat, niin voi olla ettei ihan samoja enää edes ole valikoimassa. Kannattaa käydä Andiatalla sovittelemassa, heillä kyllä monia ihania housumalleja ja parhaiten löytyy itselle sopivat juuri testailemalla ☺️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *