Sohvapöytä löytyi!

Juuri kun edellisessä postauksessa kerroin sohvapöydän etsinnästä, niin hommat menivätkin nopeasti eteenpäin ja nyt meidän olohuonetta koristaa uusi sohvapöytä! Olin jo kallistumassa siihen Gubin Epic -pöytään, mutta kuten sanoin, niin mies ei ollut ihan täysin lämmennyt sille. Hän olisi halunnut pöydän vähän isompana kuin 80 cm halkaisijalla, mutta seuraavassa koossa taas hinta pomppasi pilviin, joten se ei ollut vaihtoehto. Minua myös mietitytti travertiinin kuosi, sillä olin nähnyt viime aikoina pöytää ei niin kuvioinnilla ja se on tietysti ihan arpapeliä, minkälainen kiven kuviointi osuisi omalle kohdalle.

Pohdinta oli siis yhä käynnissä, kunnes tällä viikolla Fredaa pitkin kotiin kävellessäni poikkesin ohikulkumatkalla Zarrossa. Näin liikkeessä pienemmässä koossa haaveilemani sohvapöydän, jota ei ollut enää Zarron nettikaupassa ja selvisi, että se oli vaan epähuomiossa jäänyt pois netin valikoimasta ja oli kyllä yhä saatavilla. Olin siis jo luopunut tästä Ruth & Joannan marmorisesta pähkinäjalalla varustetusta sohvapöydästä, kunnes nyt! Pöytää saisi tosiaan suuremmassa koossa 108 cm halkaisijalla, mutta hinta ei olisi ihan niin korkea kuin siinä Gubin pöydässä. Lisäksi sitä olisi heti varastossa, joten miehelle esittelyn jälkeen päätös oli tehty! Saatiin pöytä heti loppuviikosta ja vitsit se on upea.

Koti1 Koti4

Sopii ihan täydellisesti meidän olohuoneeseen! Tykkään niin paljon  tuosta pyöreästä muodosta, joka itse asiassa mätsää hyvin yläpuolella olevaan pyöreään valaisimeen. Näyttää kauniilta, kun pyöreä muoto toistuu myös pöydässä. Lisäksi tämän kanssa ei tarvitse olla ihan niin sydän syrjällään kuin vanhan teräväkulmaisen ja huteramman pöydän kanssa. Sekin sai heti uuden kodin, joten tämä menikin lopulta super mutkattomasti! Kannatti etsiä pitkään ja olla kärsivällinen hankinnan suhteen – ehkä tässä kohtaa jahkaileva luonteenpiirre on siis hyvä ominaisuus, hehe.

Koti2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *