Mitä odotan joulukuulta?

Niiin ihanaa, että marraskuu on selätetty ja kalenterissa on siirrytty joulukuun puolelle! Tuntuipa muuten pitkältä marraskuu tänä vuonna, vaikka saatiinkin nauttia poikkeuksellisen valoisasta ja loppukuusta jopa hieman lumisesta sellaisesta. Joka tapauksessa inhokkikuukausi on takana päin ja nyt viimeistään katse on jo tiukasti kohti joulua! Keneltäkään minua esimerkiksi Instagramissa seuraavalta ei varmasti ole mennyt ohi, että rakastan joulua. Aloittaakseni joulufiilistelyn nyt myös täällä ajattelin rustata, mitä kaikkea odotan joulukuulta.

Asu2

Odotan joulukuulta…

…pikkujouluja ja muita illanviettoja ystävien kanssa. Syksy meni jotenkin ihan hujauksessa ja tuntuu, ettei ehtinyt paljoa viettämään aikaa ystävien kanssa, joten ihanaa kun on nyt kivoja juttuja tiedossa. Viime viikonloppuna oli yhdet pikkujoulut ystävien ja heidän puolisoiden kanssa meillä, oli muuten ensimmäinen kerta kun hostattiin jotain vähän isompaa illanviettoa uudessa kodissamme! Viikon päästä on vielä yhdet pikkujoulut toisella porukalla.

…rentoutumista ja tahdin rauhoittumista. Marraskuu oli aikamoista paahtamista ja koko vuoden ehdottomasti kiireisin kuukausi, mutta joulukuu on onneksi huomattavasti rauhallisempi. Nyt olenkin tehnyt huoletta kevyempiä päiviä silloin kun aikataulut sen sallivat ja se on ollut ihanaa. Joulun tienoilla pidän tietysti ihan kunnon lomaakin ja sitä odotan jo kovasti! Ehkä saan vihdoin lomalla luettua jonkun ihan fyysisen kirjankin pelkkien äänikirjojen sijaan. Aion viettää monta päivää flanellisessa joulupyjamassani hengaillen!

…joululahjojen hankkimista ja erityisesti myös niiden paketointia. Rakastan lahjojen antamista, se on parasta kun keksii jotain oikeasti tarpeellista tai mieleistä saajalle! Nyt en ole tosin ostanut kuin vasta yhden lahjan, mutta pikkuhiljaa.

Asu5

…Tuomaanmarkkinoilla käyntiä, jouluvalokävelyitä keskustassa illan hämärtyessä ja glögille tunnelmalliseen kahvilaan pysähtymistä. Tuntuu muuten, että keskustassa on taas asteen verran upeammat jouluvalot kuin viime vuonna!

…kaikkia ihania jouluherkkuja ja -ruokia. Joulutorttuja on mennyt jo useampi, en tosin ole leiponut itse, mutta ostanut leipomoista muutamaan otteeseen ja Gateaun tortut ovat tähänastisia suosikkejani. Niissä on täydellinen maku ja koostumus! Tänään leivotaan ja koristellaan pipareita ystäväni kanssa.

…aattoa minun perheeni kanssa Helsingissä ja sen jälkeen joulupäivää miehen perheen luona Tampereella. Oikeastaan matkaamme Tampereelle yhdessä vielä aatto-iltana illallisen jälkeen, mutta vasta joulupäivänä meillä on ollut perinteisesti “toinen joulu” siellä. Parasta päästä molempina päivinä kunnon joulupöytään ja vaihtaa lahjoja!

…Joutsenlampi -balettia (ei Pähkinänsärkijää kuten ensin kirjoitin, isä ystävällisesti korjasi hahah), johon ostettiin liput miehen ja vanhempieni kanssa jo aiemmin syksyllä. Olen monesti sanonut, että haluaisin joskus käydä katsomassa balettia ja nyt se toteutuu!

Asu6 Asu4

Beanie / Arket
coat / Andiata
knit / theory (PR-loan The Ateljé)
boots / Vamsko (PR gift)

Mitä te odotatte joulukuulta?

6 thoughts on “Mitä odotan joulukuulta?

  1. Olipa kivasti kirjoitettu! Ihanaa tosiaan, että joulukuu on täällä ja sisältää meilläkin mm. kavereita ja lahjajuttuja. Lohduttavaa, että löytyy joku toinenkin joka ei ole vielä hommannut kaikkia lahjoja! Pähkinänsärkijä on varmasti mahtava nähdä. Joutsenlampi nähtynä niin monta kertaa, että Pähkinänsärkijän lähtisin myös ilomielin katsomaan. Ihanaa joulunodotusta! Tiina

    1. Joo samassa veneessä ollaan, joka vuosi haluaisin olla ajoissa mutta kummasti löydän itseni aina tästä samasta tilanteesta 😂 Mutta ei tässä onneksi ole meillä vielä mikään kiirus, hyvin on vielä aikaa! Odotan kyllä innolla tuota Pähkinänsärkijää, en ole koskaan ollut baletissa 😍

      Ihana Tiina kun kommentoit ja mukavaa joulunodotusta sinnekin!

  2. Odotan sitä että viimeiset tentit ovat ohi ja pääsen lähtemään perheen luokse joulunviettoon: saunomista, ulkoilua, lahjojen jakamista (erityisesti niiden antamista ❤) ja tietty jouluruokaa! 😍

    1. Ah muistan miten toi oli aina paras fiilis, kun tentit oli ohi ja pääsi opiskelukaupungista perheen luo 😍 Kuulostaa täydelliseltä, ihana ihana joulu!! ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *