Meille tulee vauva!

Jonna-ja-Anton-9

Pienenä lisäyksenä edelliseen Mitä odotan joulukuulta -postaukseen – odotin aika paljon myös sitä, että pääsen VIHDOIN jakamaan teidän kanssa tämän ihanan uutisen <3 Meidän suurin toive on käymässä toteen, nimittäin toukokuussa meille tulee vauva! Olemme niiin onnellisia, innoissamme ja jännittyneitä tästä kaikesta, eikä vieläkään oikein meinaa aina käsittää, vaikka tässä on ollut jo aika monta viikkoa aikaa sisäistää asia, hih. Ihan parasta päästä nyt vihdoinkin kertomaan tästä myös teille ja raskaus tuntuu taas asteen verran todellisemmalta, kun ei tarvitse enää piilotella <3

Jonna-ja-Anton-28

Kuvat: Riikka Kuusisto Photography

13 thoughts on “Meille tulee vauva!

  1. Paljon onnea! Meille syntyi prinsessa viime vappuna ja on tämä raskaan alun jälkeen vaan niin onnellista aikaa <3

    1. Kiitos paljon Kepa! Ja voi paljon onnea näin jälkijunassa pienestä prinsessasta ❤️ Ihana kuulla! 😍

  2. Mulle kävi silleen hassusti, että huomasin ekana Antonin taskussa olevan kännykän ja nyt on jokseenkin hauska kuvitella, että postaus olisikin mennyt näin: “Meille tulee… WhatsApp-viesti!!!”

    No mutta, leikki sikseen ja onnittelut kehiin! Ellen olisi opettaja, ryhtyisin vanhemmuuteen itsekin, sillä parasta mitä ihminen voi tehdä, on kasvattaa lapsi. Sitä vaihetta ennen: onnellista odotusaikaa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *