Joulun tunnelmaa

Olen ehtinyt hirveän huonosti tänne blogin pariin viime viikkoina, en ymmärrä mihin tämä joulukuu on oikein hurahtanut! Totesin siskolleni eilen puhelimessa, että tuntuu ettei ole oikein ehtinyt kunnolla fiilistelemään joulua, mihin hän nauroi että vaikka on ollut ajoissa joulukuusikin ja kaikki. Kuusesta kyllä olen ehtinyt nauttimaan ja juuri tämän takia haluankin laittaa sen ajoissa, hehe. Joulukuu menee aina niin hujauksessa, joten kuusesta ehtii ottamaan kaiken ilon irti kun sen laittaa jo hyvissä ajoin marraskuun lopulla!

Joulufiilistelyt ovat tosiaan täällä blogin puolella hieman jääneet, Instagramissa sen sijaan olen kyllä jonkun verran postaillut tunnelmia. Tässä siis sekalainen jouluinen kuvakikamara ja samalla oikein ihanat joulun toivotukset teille <3 Pidän pientä lomaa, yhden keittiöön liittyvän postauksen tulen välipäivinä julkaisemaan, mutta muuten palaan asiaan vasta vuodenvaihteen jälkeen tammikuussa! Kiitos teille jälleen yhdestä mielettömästä vuodesta täällä <3

Koti2 Joulukuva2 Keskusta4 Koti6 Telma2 Koti1 Johanna2 IG1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *