Suosikkipipot ja -huivit

Eräs seuraajani toivoi postausta syksyn suosikkipipoista ja -huiveistani. Lista on lyhyt ja ytimekäs, mutta toivottavasti tästä on vinkkiä teille jotka kenties juuri etsitte laadukasta pipoa tai huivia!

Huivi4

Arket pipo & Gauhar Helsinki mohairhuivi

Olen käyttänyt oikeastaan vaan yhtä pipoa viime talvesta saakka, nimittäin tätä Arketin luonnonvalkoista pipoa. Se on jotenkin ihan täydellisen mallinen omaan päähäni! Mietin tuolloin tätä tilatessani, osaisinkohan käyttää valkoista pipoa, mutta tosiaan kuten sanottua, niin en ole juuri muuta käyttänytkään tämän ostettuani. Samaa pipomallia tuli Arketille taas myyntiin ja nyt itse asiassa tilasin saman myös beigenä, kun viime syksynä harmitti etten ostanut toisessa värissä. Ja nyt kun kurkkasin, niin tätä valkoistakin saa taas! Pipo löytyy täältä* (mainoslinkki).

Samassa kuvassa näkyykin myös toinen viimesyksyinen suosikki, nimittäin tämä Gauhar Helsingin Suomessa valmistettu puuterinsävyinen mohairhuivi (saatu). Tätä en ole vielä ottanut nyt käyttöön, mutta ilmojen hieman viiletessä tämä pääsee taas lämmittämään kaulaa. Tätä ei näkynyt olevan nyt myynnissä, mutta toivotaan että tätä tulisi taas valikoimaan?

Huivi3

Balmuir Helsinki-kashmirhuivi

Balmuirin Helsinki-kashmirhuivit olen saanut Balmuirilta varmaan 7 vuotta sitten ja ne ovat edelleen todella ahkerassa käytössä. Omistan huivin tummanharmaana ja mustana, nyt olen välillä miettinyt että hankkisin saman myös beigen sävyssä. Jos pitäisi valita kaapistani yksi ainoa huivi, niin se olisi varmasti tämä Helsinki! Suurimman koon kashmirhuivi on ihanan muhkea, se lämmittää hyvin mutta ei kuitenkaan hiosta. Olen käyttänyt näitä todella paljon ja vaikka olen rötvännyt näitä monesti vilttinäkin vaikka matkustaessa, niin laatu ei ole mennyt miksikään.

Puisto1

H&M Premium kashmirhuivi

Viimeisenä vielä tänä syksynä H&M Premium -mallistosta ostamani hieman ohuempi kashmirhuivi. Tuo Balmuirin huivi kun on aika muhkea ja iso, niin kaipasin tällaista kevyempää huivia alkusyksyyn. Tätä olenkin käyttänyt nyt viime aikoina tosi paljon ja etenkin ulkoilussa ollut tosi hyvä, kun paksun huivin kanssa tulisi herkästi kuuma. Tosiaan jos haluat ison ja muhkean kashmirhuivin, niin tämä ei ole se mitä etsit.

2 thoughts on “Suosikkipipot ja -huivit

  1. Kiitos vinkeistä, juuri oli hakusessa beige pipo ja tuo Arketin oli just sellainen mitä etsin. 😊 Sattumoisin olin juuri tilannut myös H&M:n beigen kashmirhuivin, en tiedä onko sama kuin sinulla. 😊

    1. Hei ihana kuulla että vinkeistä oli iloa, eipä kestä! Ja on varmasti samainen H&M:n huivi, muistaakseni ei ollut kuin yhtä tällaista kashmirhuivia ☺️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *