New Hair

Kävin viime viikolla kampaajalla ja olin jo tovin kypsytellyt ajatusta siitä, että uskaltaisin leikata hiuksia vähän lyhyemmäksi. Edellisen kerran mulla on ollut lyhyemmät hiukset kolme vuotta sitten, viime vuodet taas olen halunnut pitää tukan mahdollisimman pitkänä häitä ajatellen. Nyt kun ei kuitenkaan enää tarvinnut miettiä hääkampausta, niin lyhyempi mitta alkoi taas kutkuttaa! Kampaajani kannusti leikkaamaan, joten lopulta uskaltauduin ja onneksi, koska tykkään tästä lyhyemmästä mitasta ihan hurjasti! Se saa tällaiset ohuet hiukset näyttämään jotenkin tosi paljon skarpimmalta ja paksummalta.

Hiukset2

Lisäksi hiuksia on helppo laittaa – esimerkiksi kihartamalla niin, että jättää latvat suoriksi (kuten näissä kuvissa), tai sitten taivuttaa vaan ihan vähän latvoja raudalla. Eilen testasin laittaa ekaa kertaa Dysonin Airwrapillani ja silläkin tuli ihanan kuohkea tukka! Ainoa kampaus mitä jään ehkä kaipaamaan, on bad hair dayn vakiokampaukseni hiukset kiinni ponnarilla kiharrettuna, sillä pituus ei ihan oikein riitä siihen. Ehkä ne bad hair dayt kuitenkin vähenee lyhyemmän tukan myötä, haha ;)

Ihanaa maanantaita ja alkanutta viikkoa teille!

6 thoughts on “New Hair

 1. Onpa kivat hiukset 😍 tulee aina niin ihanan freshit kun leikkaa lyhyemmäksi! 🥰

 2. Todella kauniit hiukset, sopii sulle upeasti! Asiaan liittymättä kyselisin, että minkä kokoinen se sinun uusi Andiatan villakangastakkisi on? Himoitsen samaa mustana itselleni, mutta pitäisi tilata netistä sovittamatta :)

  1. Kiitos paljon Marie 🥰 Minulla on se koossa XS, takit on itselläni yleensä XS tai S väliltä, mutta tämän kohdalla pienempi oli parempi.

 3. Hei Jonna! Olen lukenut blogiasi jo vuosia – iso kiitos monista kivoista ideoista ja inspiroivista kuvista! Haaveilen parhaillaan Korkeila Jewelleryn kaulakorusta, joten kysyisinkin riipuksessasi olevan timantin kokoa: 0,25 vai 0,50? Kuvista on tosi vaikea arvioida timantin luonnollista kokoa. Mukavaa joulunodotusta ja kaikkea hyvää sinulle!

  1. Moikka Eija! Voi miten ihana kuulla, lämmin kiitos yhteisistä vuosista 😍

   Tuo Korkeila Jewelleryn koru on aivan ihana, se roikkuu kaulassani tälläkin hetkellä. Minun riipukseni timantin koko on tuo 0,50 ☺️ Toivottavasti tästä on apua valintaan!

   Samoin sinne ihanaa joulunodotusta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *