Viikon parhaat

VIIKON PARAS…

…albumi on Ed Sheeranin uusi levy! Mulla ei ollut jotenkin mitään odotuksia sitä kohtaan, mutta hitsi se on hyvä ja sisältää monta ihanaa biisiä. Olen luukuttanut albumia nyt repeatilla kotona, omat suosikkibiisini ovat ainakin Overpass Graffiti sekä First Times <3

…ostos on Zaran pitkä, makuupussilta tuntuva kevytuntuvatakki, jota esittelinkin jo Instagramin puolella ja myös tosi moni teistäkin ihastui siihen. Se on ihan täydellinen tähän vuodenaikaan, kun kevyemmissä syystakeissa alkaa jo tulla kylmä, mutta paksut toppatakit taas ovat vielä ihan liikaa näille asteille. Erinomainen hankinta, siihen on ollut ihana kääriytyä kävelyillä!

Ruututakki1

…lounas on Noodle Storyn paistetut nuudelit. Tämä oli kiva uusi Wolt-bongaus!

…ajanviete on ollut kaikki ystävien kanssa vietetty aika tällä viikolla <3 Instagramissa eilen totesinkin kuvatekstissä, miten syksyllä ja iltojen pimetessä tuppaan herkästi linnoittautumaan kotisohvalle arki-iltoina, mutta vitsi miten paljon piristää kun näkee ystäviä arkisin. Onneksi nytkin on kalenterissa buukattuna paljon treffejä ystävien kanssa!

…vaate on kuvissakin näkyvä pari vuotta (?) vanha Andiatan pooloneule, jota olen käyttänyt tosi paljon nyt alkusyksystä. Parasta kun se toimii niin saappaiden, lenkkareiden kuin esimerkiksi Martensienkin kanssa – ehdottomasti yksi syksyn luottovaatteistani!

Ruutu2 Ruututakki2

…yllätys oli kun mainitsin ystävälleni Whatsapissa päivällä, että olisi kauhea leivonnaishimo. Hän kysyi mitä tekisi mieli ja sanoin haaveilevani jostain tuhdista suklaamuffinsista. Hän oli tulossa meille illalla kylään ja ilmaantuikin ovelle suklaamuffinsin kanssa <3 Tällaiset pienet, huomioonottavat yllätykset ovat ihan parhaita :’)

…äänikirja on ollut Laura Frimanin Tauko, joka kertoo Lauran vuoden kestäneestä totaalisesta ostolakosta sivuten samalla myös trendejä, pukeutumista ja tyyliä ylipäätään. Tätä on ollut tosi kiinnostavaa ja myös viihdyttävää kuunnella, se on herättänyt itsessäni myös hyvää pohdintaa omaa kulutuskäyttäytymistä ajatellen.

…sarja on Netflixistä löytyvä tanskalainen Kastanjamies. Katsottiin eka jakso joskus pari viikkoa sitten vähän sivusilmällä eikä ihan päästy heti sarjaan kiinni, mutta nyt päätettiin jatkaa ja katsottiin loput jaksot yhdeltä istumalta :’D Todella hyvä, jännittävä ja mukaansatempaava rikossarja!

Ruututakki3

Coat / Gina Tricot (old)
knit dress / Andiata (old)
boots / &Other Stories (old)

Kuvat: Nea Sjöberg

10 thoughts on “Viikon parhaat

  1. Aivan ihana postaus! Moni näistä menee testiin! Tauko-kirjakin on ollut lukulistalla, joten starttaanpa sen heti :) Tälläisiä hyvän mielen suosikkeja ja vinkkejä on ihana lueskella!

    1. Hei ihana kuulla, kiiitos paljon Olivia kun jaksoit jättää kommenttia!! 😍 Tämä ilahdutti! Ja just kuuntelin tänäänkin meikatessa tuota Tauko-kirjaa 👌

  2. Huomenta! En nyt löydä sitä sinun kuvaa instasta siitä toppatakista niin kysyisinkin että onko se väljää mallia? Kun tilasin sen, niin minusta on aika isoa kokoa. Kuuluuko sen siis olla semmoinen reilu?

  3. Moi. On se tuo sama. Olen vaan tottunut että Zaran vaatteista minä saan ottaa kokoa isomman. Kone ehdotti jopa L kokoa, mutta olen laihtunut muutaman kilon niin ajattelin tilata pienemmän, M kokokin on reilu.

    1. Aijaa, jännä! Minusta tuo on aika normimitoitusta, ei ainakaan isoa kun itsekin otin S-koon (takeissa vaihtelee XS tai S).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *