Televisio seinällä ja uusi TV-taso

Pieniä uudistuksia kokenut olohuoneemme on näkynyt jo Instagramin puolella, mutta ajattelin kirjoittaa siitä vielä tännekin. Nyt olemme vihdoin ja viimein saaneet uuden television seinälle! Se olikin oma ikuisuusprojektinsa, hahah. Meillä oli tosiaan hankintalistalla isompi televisio, sillä aiempi jäi liian pieneksi tähän tilaan. Minä tosin pistin hieman vastaan koon valinnassa ja olisin halunnut yhden pienemmän, mutta myönnyin lopulta tähän 65-tuumaiseen. Sillä ehdolla, että television olisi sitten oltava Samsungin Frame! Olen haaveillut Framesta pitkään ja varsinkin jos televisio on isokokoinen, niin taulu-ominaisuudella siitä saa tehtyä hieman huomaamattomamman.

Frame onkin ollut erinomainen hankinta, tykkään niin paljon tuosta taulumahdollisuudesta! Toistaiseksi ollaan pärjätty ilmaisen kuvagallerian voimin, mutta kuukausimaksua vastaan saisi käyttöönsä vielä laajemman valikoiman kuvia. Ja täytyy myöntää, että ei tuo television kokokaan ole lopulta ollut lainkaan häiritsevä vaikka niin paljon sitä alkuun vastustinkin. Heti ensimmäisen leffaillan jälkeen tunnustin miehelle, että ei tämä kyllä ollut sittenkään yhtään liian iso.

Televisio1

Uuden television lisäksi hankimme uuden TV-tason, sillä aiempi Bestå oli niinikään hieman liian pieni ja halusimme myös jotain muuta kuin korkeakiiltoista valkoista. Kävimme läpi lukuisia vaihtoehtoja, mutta lopulta päädyimme siihen joka meillä alunperinkin oli kiikarissa, eli IKEA Stockholm -sarjan pähkinäpuinen taso. Ja ollaan oltu niin tyytyväisiä tähän valintaan! Tumma puu tuo tänne kivasti lämpöä ja se sopii tosi hyvin niin ikkunankarmeihin kuin pähkinäpuiseen ruokapöytäänkin.

Televisio3 Televisio2

Taas ollaan askeleen verran lähempänä valmiimpaa sisustusta! Vaikka tuskin koti tulee koskaan olemaan täysin valmis. Seuraavana listalla meillä olisi verhokiskojen hankkiminen, verhot kyllä löytyy jo omasta takaa vanhasta kodista, mutta täältä puuttuu ennestään kiskot. Saa nähdä kuinka kauan tässä projektissa menee meidät tuntien :’D Myös uutta sohvapöytää olemme etsineet pitkään, mutta vielä ei olla tehty päätöksiä sen suhteen. Hiljaa hyvä tulee! Ja hei, joulukuusen paikkakin on jo mietitty, hih.

2 thoughts on “Televisio seinällä ja uusi TV-taso

  1. Oikein kaunista on ja telkkari on kyllä just passelin kokoinen!

    Jos voi toiveen esittää, olisi mahtavaa jos voisit näin lähestyvän talven nurkilla tehdä postauksen eniten käyttämistäsi pipoista ja huiveista! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *