Hääpäivän aamu

 • * merkityt tuotteet / palvelut saatuja tai alennuksella

Noniin, aloitetaan hääpäivästä kertominen <3 Aion nyt piristää tätä pimenevää loka-marraskuuta oikein urakalla pommittamalla näitä kesäisiä hääpäivän tunnelmia! Aloitetaan hääaamusta.

Hääaamu1 Hääaamu7

Yövyimme koko hääseurue eli Anton bestmaneineen ja minä kaasojen kanssa St. George -hotellissa (*saimme huoneista alennusta). Oli ihanaa viettää edellinen ilta ja tietysti hääaamu rakkaiden kaasojeni kanssa, tästä on jäänyt niiin lämpimät muistot. Sain ihmeen hyvin unta, vaikka olin varma että en nukkuisi silmäystäkään! Aamulla herätessä oli vaikea uskoa, että tänään on vihdoin se päivä kun me mennään naimisiin. Yllättävää kyllä minua ei erityisemmin jännittänyt – oli vaan sellainen tosi levollinen ja odottava fiilis. Normaalisti kun olen tosi kova jännittämään aina kaikkea. Tilattiin aamiaiset huoneeseen ja vaan nautittiin siitä kutkuttavasta tunteesta, että kohta mennään!

Hääaamu8 Hääaamu9 Hääaamu10

siskoni Johannan tekemä upea kimppu!

Hääaamu11

Aamulla yhdeksän aikaan saapui meikkaaja, joka minulla itse asiassa vaihtui hieman ennen hääpäivää alkuperäisen meikkaajani joutuessa peruuttamaan. Hän oli kuitenkin hankkinut tuuraajaksi Miia Ollulan, joka oli myös aivan mieletön ammattilainen! Kävinkin hänellä jo koemeikissä aiemmin, joten tiesin lopputuloksen olevan just eikä melkein sellainen mitä toivonkin. Miia rupesi meikkaamaan ensin kaasoja ja minä sain vielä hörppiä kahvia rauhassa. Hetken päästä myös kampaaja saapui ja kampaukset meille teki ihana Nelli Ruhajärvi Lyyli Weddingistä (*kampaukset ystävällisesti meille tarjosi Four Reasons). Itsehän pyörsin täysin pääni alkuperäisistä puoliksi auki -kampaussuunnitelmista, mutta Nellin ehdottaessa sittenkin nutturaa lämpesin idealle. Ja onneksi niin, sillä nuttura sopi lookkiin täydellisesti! Kaasojenkin kampauksista tuli aivan ihanat ja Nelli oli käsittämättömän nopea taituroimaan kaikkien hiukset, joten lämmin suositus kyllä Nellille.

Hääaamu3 Hääaamu2 Hääaamu4 Hääaamu5 Hääaamu6

Pakko laittaa myös pari kuvaa miesten huoneesta, jossa oli varmaan vähän kiireettömämpi tunnelma kuin meillä, haha. Ehkä hellyyttävintä oli, miten Anton oli itse asetellut asusteet valmiiksi odottamaan kuvaajaa :’) Somettajan aviomies, hahah! Oli muuten kätevää, kun yövyttiin kaikki samassa hotellissa, niin kuvaajien oli helppo käydä molemmissa huoneissa!

Hääaamu19 Hääaamu12 Hääaamu13 Hääaamu14

*silkkiaamutakit saatu Balmuirilta

Hääaamu20 Hääaamu15 Hääaamu16 Hääaamu17 Hääaamu18

Kellon lähestyessä yhtä piti vaihtaa aamutakeista juhlatamineisiin. Siinä alkoikin tulla jo hieman kiire, vaikka alunperin meillä vaikutti olevan ihan hyvin aikaa! Mekkojen pukemisen jälkeen ehdittiin nopeasti korkata samppanja ja kilistää kaasojen kanssa ihanalle päivälle, kunnes piti lähteä taksilla kiireellä kohti first look -spottia <3

6 thoughts on “Hääpäivän aamu

 1. Ihania kuvia! <3 Haluatko kertoa, kuka meikkaaja sulla oli alunperin varattuna? :)

  1. Joo ilman muuta voin kertoa, mulla oli alunperin varattuna Juliette Handolin joka tehnyt mulle kerran aikaisemmin meikin ☺️ Ihana tyyppi ja super taitava meikkaaja hänkin!

 2. Aivan ihania kuvia! <3 Voisitko vähän tarkemmin kertoa noista Manoloista, olivatko mielestäsi ns. hintansa väärti? Olivatko esim. hyvät jalassa koko päivän? Muistaakseni ne taisivat sinulla kärsiä hieman päivän aikana, menivätkö kokonaan piloille? Olen itse myös vuosikausia haaveillut kyseisistä kengistä hääkengiksi (sitten joskus tulevaisuudessa :D), joten kokemukset kiinnostavat!

  1. Manolot oli ihan mieletömän hyvä valinta hääpäivään! Mulla oli ne jalassa jonnekin lähes klo 22 asti, vaihdoin first dancen ja parin valssin jälkeen rennompiin kenkiin, niin ei tarvinnut miettiä että tahraantuisivat tanssilattialla. Tosi hyvin jaksoi kuitenkin ne jalassa, vaikka en ollut kauheasti edes ajanut niitä sisään vähäistä kotona käpsöttelyä lukuunottamatta.

   Niihin tuli vaan jotain iiihan pientä jälkeä hääpäivänä, mutta se varsinainen damage tapahtui vasta parin viikon päästä toisissa häissä. Mies oli silloin juuri lankannut edellisenä iltana omat kenkänsä, mistä sitten tarttui väriä Manoloihin tanssiessa 🥺 Sain Instagramissa tosi paljon vinkkejä niiden putsaamiseen kun muille käynyt samoin, mutta en ole uskaltanut vielä kokeilla 😅 Hätävaihtoehtona jos ne ei tule puhtaaksi, niin mietin niiden värjäyttämistä (jossain asiantuntevassa paikassa) mustaksi jos uskallan.

   All in all, ne on siis kyllä herkät ja täytyy myös vähän varoa ettei ne kärjen koristeet riko satiinipintaa, mutta tosi mukavat jalassa ja valitsisin kyllä yhä nämä hääkengikseni 💗 Ja toivon tosiaan, että saan ne fiksattua ja voin jatkossakin käyttää juhlakenkinä!

   1. Okei kiitos paljon kokemuksesi jakamisesta! Iso sijoitus kuitenkin kyseessä niin kiva kuulla, että kokemus jäi positiiviseksi😊 ehkä sitä itsekin sitten joku päivä…😍

    1. Kiva jos tästä oli mitään apua! Ja on todellakin iso sijoitus, hinnat ovat nyt itse asiassa vielä nousseet siitä kun itse ostin pari vuotta sitten 😳 Ja hei sitten joskus jos ja mahdollisesti kun Manoloiden aika koittaa, niin suosittelen ruotsalaista Savannah’s -verkkokauppaa – heillä on usein jotain alekoodejakin jolla itsekin silloin tilasin 😍

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *