Vihkisormukseni

Sormuksesta saatu alennusta

Tajusin, etten ole esitellyt täällä vielä vihkisormustani, vaikka toki se on vilahdellut välillä kuvissa ja Instagramissa. Halusin kuitenkin omistaa tälle vielä ihan oman postauksensa. Vihkisormuksen hankinta meni aika viime tippaan, koska en millään osannut ensin päättää minkälaisen sormuksen haluaisin. Nauratti, että ihan kuin ei olisi ollut tarpeeksi aikaa päätöksentekoon. Alunperin olin ostamassa klassista rivisormusta Sandbergilta (eli samalta valmistajalta kuin kihlasormukseni), kesällä kuitenkin tutustuin yhteistyön myötä kotimaiseen, eettisistä laboratoriotimanteista koruja valmistavaan Korkeila Jewelleryyn. Ihastuin sen myötä brändiin ja halusin ostaa vihkisormukseni heiltä. Olin ensin päätymässä Korkeilalta hyvin siroon ja perinteiseen rivisormukseen, mutta otin vielä Antonin mukaan makutuomariksi käymään liikkeessä muutamaa viikkoa ennen häitä.

Jonna & Anton
Kuva: Anrietta Kuosku

Sovittelin sitä alunperin ajattelemaani sormusta, kunnes kultaseppä kaivoi esiin tämän niinikään laboratoriotimanteilla varustetun Kastehelmi -sormuksen. Meinasin jo sanoa, että olen sovittanut tämän tyylisiä sormuksia aikaisemmin (mm. tässä postauksessa) ja todennut, että ei ole oma juttuni. Sormuksen nähdessäni ihastuin siihen kuitenkin samantien ja sovitettuani päätös oli tehty hyvin nopeasti – Antonkin totesi vieressä, että tämä se on ehdottomasti. Sormus tuntui heti omalta, jotenkin tässä oli kaikki kohdallaan ja se sopii täydellisesti kihlasormukseni kanssa. Ihana kun tämä on vähän spesiaalimpi, eikä ihan tavallinen rivisormus, vaikka hurjan kauniita ovat nekin.

Vihkisormus2

Nyt vihkisormus on koristanut sormeani tasan kuukauden päivät ja rakastan tuota yhdistelmää. Täytyy katsoa, pitääkö sormusta kuitenkin pikkuisen pienentää, kun se heti ilmojen viilennyttyä tuntuukin isolta ja pyörii herkästi sormessa. Ainakin pitäisi viedä tämä vielä kaiverrukseen Korkeilalle!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *