Uutta syksyksi

Klassisessa vaatekaapissa on se ihana puoli, että samat laadukkaat vaatekappaleet toimivat vuodesta toiseen, eikä sesongin vaihduttua tarvitse missään nimessä laittaa kaikkea uusiksi. On ilo kaivaa esiin talvisäilöstä vanhat tutut, hyväkuntoiset neuleet ja muut! Muutama harkittu juttu tulee usein kuitenkin hankittua ja koska näistä on kyselty paljon Instagraminkin puolella niiden vilahtaessa, niin vinkkaan näistä syysvaatekaapin uutukaisista nyt yhden postauksen alla :)

Neule1

Soft Goat kashmirneule

Olen heikkona kashmirneuleisiin, erityisesti ruotsalaismerkki Soft Goatin sellaisiin. Viime vuonna hankin yhden puolihihaisen pooloneuleen alennusmyynneistä, nyt alkusyksystä satsasin tähän beigeen ribattuun, joka onkin näkynyt monissa kuvissani viime aikoina. Tätä on tullut pidettyä tosi paljon! Kashmirissa on miellyttävän pehmeän tuntuman lisäksi se kiva puoli, että se lämmittää hyvin, mutta ei kuitenkaan hiosta päällä.

Housut1

Lindex housut

Tänä syksynä olen jotenkin erityisen viehättynyt suorista housuista! Olen kaipaillut kaappiini hyviä housuja, aiemmat Samsoe & Samsoen housut ovat hieman liian lyhyet lahkeeltaan etenkin näin syysaikaan. Lindexistä löytyi lopulta tosi hyvä malli, Polly-housut, jotka ovat mukavat päällä mutta kuitenkin skarpit.

Vagabond loaferit

Ja samaisessa kuvassa jalassa alkusyksyn lempparikengät, eli loaferit! Aikaisemmin en ole niin innostunut loafereista, mutta tänä syksynä ne jotenkin iski ja lujaa. Halusin aika siron mallin ja löysinkin Vagabondilta täydelliset, malli on Frances. Nämä olivat ilmeisesti viime kevään mallia, joten liikkeestä näitä ei välttämättä enää löydä, mutta esimerkiksi Bozotilla on hyvin kokoja yhä jäljellä. Hinta-laatusuhde vaikuttaa erinomaiselta, nahka on erittäin laadukkaan oloista ja kengät ovat tosi mukavat jalkaan!

Nanso1

Nanso villakangastakki (saatu)

Viimeisenä vielä tämä Nanson i-ha-na ruudullinen Ylle -villakangastakki, joka vilahtikin viime viikkoisessa Instagramin puolella toteutetussa yhteistyössä. Tämä ruudullinen kuosi on niin kaunis ja sävyt ovat täydelliset! Ruutukuosi tuo kivasti särmää yksinkertaisiinkin asuihin, mutta sävyt ovat kuitenkin niin harmoniset, että takki on helppo yhdistää moneen. Takki on saanut hurjasti aina kehuja sitä käyttäessäni!

6 thoughts on “Uutta syksyksi

  1. Kiitos housuvinkistä, kävin heti tänään Lindexillä sovittamassa ja pitkästä aikaa löytyi ihan täydellisesti istuvat housut😍 oon aikaisemminkin saanut sun blogista tosi hyviä täsmävinkkejä vaatteisiin, joten ihanaa kun postaat näitä😊

    1. Hei aivan ihana kuulla! 😍 Välillä miettinyt onko hölmöä postata tällaisia, mutta ihan parasta jos tällaisista harkituista täsmävinkeistä on iloa muille! 💗

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *