Midihameessa

Postaus sisältää mainoslinkkejä / Adlinks

Piiitkästä aikaa asukuvia! Syksyn myötä olen kyllä innostunut toden teolla pukeutumisesta, loppukesästä kun oli inspiraatio jotenkin ihan hukassa. Nyt on ollut kuitenkin ihanaa päästä pukeutumaan taas neuleisiin, mutta kulkea silti välillä lämpiminä päivinä paljain säärin ja yhdistellä kesän ja syksyn pukeutumista keskenään. Paksuja takkeja ei ihan vielä tarvitse, vaan pärjää kerrostamalla bleiserin kanssa tai nahkatakilla. Ihan pukeutumisen kulta-aikaa tämä alkusyksy!

Tässä yksi hyvin simppeli, mutta mieleinen lämpimän syyspäivän asu. Satiinimidihame on yksi viime vuoden parhaita ostoksia, tällaiselle lyhyelle varrelle kun on hyvin vaikeaa löytää oikean mittaista midihametta. Useimmat ovat minulle lähinnä maximittaa, haha. Tämä Lindexin hame on kuitenkin ihan täydellinen niin pituudeltaan kuin muutenkin – matsku ei rypisty ja hame sopii kaiken kanssa. Tätä on taas myynnissä, mutta ilmeisesti pituus ei ole ihan sama, vaan hieman viime syksyä pidempi (kertoi eräs pettynyt, niinikään lyhyt seuraajani). Kannattaa kuitenkin käydä sovittelemassa, mikäli on midihame etsinnässä! Myös tuota kashmirneuletta olen käyttänyt lähes joka päivä sen ostettuani – tästä sävystä on koot vähissä, mutta tätä löytyy kyllä vielä muissa väreissä*.

Hame2 Hame4 Hame1 Hame5 Hame3

Knit / Soft Goat (find here*)
skirt / Lindex
shoes / Flattered
bag / Chanel vintage

5 thoughts on “Midihameessa

  1. Voi että kun näyttää midi hyvältä. Juuri sun päällä. Mä kun pääsen koppiin kokeileen niin sille tapahtuu jotain. Inspiraatiosta kiitos kuitenkin, koska ihania neuleita löytyy ja voisin kokeilla vaikka sellaisen kanssa seuraavan kerran. Kivaa syksyä, raikas blogi sulla!

  2. Hei, mikä sulla on hameen mitta? Tilasin hameen, mutta tämmöiselle 163cm pätkälle on auttamatta liian pitkä. Eikun ompelijan juttusille.

    1. Hei Marjo! Voi hitsi kun ovat tosiaan sitten menneet muuttamaan tämän mittaa, viimevuotisessa hameessa mitta on ihan täydellinen tällaiselle juurikin 163cm lyhyelle 😩 Toivottavasti ompelija saa lyhennettyä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *