Arkisia kuulumisia

Tänään on ollut ihana aamu. Heräsin hyvin poikkeuksellisesti ennen kelloa, tai no heräsin kyllä siihen kun Telma pyysi tapansa mukaan sänkyyn vähän ennen kahdeksaa. On ihanaa kun se kömpii aamulla meidän väliin! Olin laittanut kellon vasta puoli yhdeksäksi ja normaalisti torkahtaisin heti uudestaan, mutta nyt ei enää nukuttanut. Ollaan viime aikoina päästy nukkumaan hieman aikaisemmin, mikä alkaa nyt ehkä tuottaa tulosta, kun on aamuisin virkeämpi. Makoilin sängyssä vastaillen muutamiin viesteihin Instagramissa (tiedän, paha tapa ottaa puhelin heti herättyä käteen!) ja pian Antonkin heräsi. Päätettiin lähteä yhdessä aamukävelylle Telman kanssa – aamuviennit ei ole yleensä kummankaan lemppareita ja arkisin “kinastellaan” kumpi vie, joten kiva mennä yhdessä kun on hyvä kelikin. Harmiteltiin, ettei otettu lompakkoa mukaan niin ei voitu hakea kahveja mukaan kahvilasta. Ulkona on ihanan kirpsakka ilma ja aurinkokin pilkahtelee.

Kotona heti kahvinkeittoon, aamukävelyltä jäi vähän vilu ja vaihdan ylle lämpimän kotiasun. Täytyykin laittaa patterit päälle! Tätä ruokapöydän äärellä kirjoittaessa ihastelen aamuauringon luomia säteitä keittiötä vasten. Viime päivinä olen huomannut, että tähän aikaan vuodesta aurinko paistaa aamuisin kauniisti keittiöön. Ollaan asuttu tässä uudessa kodissa nyt viitisen kuukautta ja on kiva seurailla miten täällä muuttuu valo ja fiilis vuodenaikojen mukaan. Odotan innolla, että makuuhuoneen ikkunasta näkyvien puiden lehdet alkavat vaihtaa väriä! Käytiin aikoinaan katsomassa tätä asuntoa heinäkuussa ja saatiin avaimet vasta tammikuussa, joten ei olla vielä nähty miltä täällä näyttää syksyllä.

Ollaan kyllä niiin nautittu asua täällä. Koti alkaa hiljalleen valmistua – Instagramin puolella olenkin tuskastellut venähtänyttä keittiäremonttia ja kaaoksen keskellä asumista. Nyt aletaan kuitenkin olla jo paremman puolella ja enää ihan viimeisiä korjauksia vailla, ensi viikolla pitäisi olla kokonaan valmista! Tällä viikolla saatiin vihdoin pois kaikki remontti- ja maalaustarvikkeet nurkista pois, ruokapöydän ja ikkunan välinen tila on ollut kesäkuusta lähtien täynnä milloin asennusta odottavia kodinkoneita tai jotain remppajuttuja. Tilan tyhjentyminen ja ylimääräisen roinan saaminen pois nurkista vaikutti yllättävän paljon yleisfiilikseen kotona. Nyt on jotenkin huomattavasti levollisempi olo ja parasta kun pääsee kunnolla siivoamaankin. Sitten kun on valmista, niin täytyy kyllä kutsua ystäviä kylään juhlistamaan valmista keittiötä! Kiva päästä myös tekemään teille vihdoin ja viimein sisältöä keittiöstä.

Hameasu1 Hameasu4

Nyt jatkan koneen äärellä muiden hommien parissa ja kohta onkin jo lounasaika. Onneksi jääkaapissa on valmiina jämiä, niin ei tarvitse ruveta kokkailemaan. Jossain vaiheessa päivää pitäisi tehdä kävelylenkki vähän kauemmas postiin hakemaan pakettia, joka lähtisi muuten tänään takaisin lähettäjälle. Miksi jätänkin aina viime tippaan, jos paketti on vähän kauempana. Tuli tästä mieleen, miten hääpäivän aamuna tajusin unohtaneeni hakea edellisenä päivänä paketin postista ja oli viimeinen noutopäivä, onneksi siskon mies oli lähettyvillä ja kävi noutamassa puolestani paketin :’D Note to self, hae ne ajoissa siis!

Hameasu3 Hameasu5 Hameasu2

Knit / Soft Goat
dress / Gina Tricot (old)
boots / Zara (old)
bag / Dior vintage

Nyt lopetan höpöttelyn, ihanaa viikonloppua teille!

4 thoughts on “Arkisia kuulumisia

  1. Heippa, mikä tuo neule on ja mitä kokoa käytät? ❤️ Pisteleekö päällä? 😬

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *