Wedding Shoes

Eilen kilisteltiin muutaman ystävän kanssa illalla ulkona piknikillä sille, että tasan viikon päästä juhlitaan! Ensi viikolla on tosiaan vihdoin meidän häät, ja vaikka tässä on tullut pieniä vastoinkäymisiä viime päivien aikana uusien rajoitusten myötä (mm. uudelleen voimaantuleva ja juhlatilaamme koskeva tanssikielto), niin nyt alkaa taas näyttää vähän valoisammalta ja asiat ovat järjestyneet. Eilen kävin myös hääpäivää varten koemeikissä ja tunsin oloni niin kauniiksi – meinasi itku tulla, kun mietin että viikon päästä astelen tässä lookissa alttarille. Nyt vaan koitetaan nauttia pienistä jutuista ja keskittyä siihen ihanaan, odottavaan tunnelmaan kaiken tämän keskellä!

Pienistä jutuista puheenollen – halusin esitellä hääkenkäni jo näin etukäteen. Nämä kaunottaret tosin ovat odottaneet laatikossaan jo pienen ikuisuuden, sillä olen ostanut nämä kohta kaksi vuotta sitten alennuksesta alkuperäistä, viimevuotista hääpäiväämme varten. Bongasin tuolloin ruotsalaisen Savannah’s-verkkokaupan Black Friday -alennusmyynnistä upeat Manolo Blahnikin Hangisi -kengät, joista olin haaveillut jo aikaisemmin. Normaalihintaisena en olisi raaskinut näitä ostaa ja alennuksellakin hinta kyllä kirpaisi, koska en yleensä osta designer-kenkiä. Hääkenkiin halusin kuitenkin panostaa ja vitsit että nämä ovat upeat!

Manolo1

Kenkien korko on mukava ja käytännöllinen 70 mm ja väri upea Pearl Silver. Tätä samaa sävyä ei taida olla enää valikoimassa, mutta vaikka mitä muita ihania sävyjä kyllä. Nyt itse asiassa kun kurkkasin, niin Hangisi-kenkien hinta on huomattavasti kalliimpi kuin mitä tuolloin 2019 nämä ostaessani, joten hyvä siis että hankin nämä ajoissa!

Manolo2

Pikkuisen jännitän tuon herkän satiinin puolesta, mutta loppuillalle mulla on vähän huolettomammat kengät, niin ei tarvitse sitten himmailla ;) Ai että, en malta odottaa! <3

4 thoughts on “Wedding Shoes

  1. Hei. Millä tavalla uudet rajoitukset vaikuttaa häihin? Oletteko joutuneet karsimaan vieraslistaa?

    1. Hei Jenni! Juhlatilamme noudattaa ravintolarajoituksia, joten mm. tuo tanssikielto vaikuttaa. Meillä on kuitenkin plan B loppuillalle :) Ja toki seuraillaan vielä, ehtiikö ensi viikolla tulla päätöksiä vielä muista rajoituksista.

  2. Kauniit kengät olet valinnut.
    Eikös Carrie Bradshaw mennyt noissa samoissa kengissä naimisiin ensimmäisen Sinkkuelämää elokuvan lopussa? Kengät olivat kyllä siniset.
    Toivottavasti saatte rajoituksista huolimatta viettää onnellisen hääpäivän.

    1. Minustakin nämä on hurjan kauniit 😍 Kyllä vaan, samat kengät kyseessä mutta eriväriset! Ja kiitos, varmasti tulee ihana ja onnentäyteinen päivä 💗

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *