Pikaterkut ja kesämekkoasu

Huhhuh mitä hulinaa viime päivät ovat olleet! Alunperin kuvittelin olevani jo lomalla tällä viikolla, mutta työpöytä onkin vielä ihan täynnä. Osittain saan kyllä syyttää ihan itseäni, etten ole hoitanut osaa asioista aikaisemmin – tämä viime tippaan jättäminen on inhokkiluonteenpiirteeni! Ollapa se tyyppi, joka osaisi aina ennakoida ja tehdä asiat ajoissa sen sijaan. Tänään olen kuitenkin saanut hyvin tehtyä rästihommia alta pois, jotta niitä ei tarvitsisi miettiä sitten ensi viikolla, kun olen ihan oikeasti lomalla. Samalla tässä on tietysti myös kaikenlaista häihin liittyvää viime hetken järjesteltävää. Odotan kovasti jo sitä, että torstai-iltana kaikki on hallinnassa ja voidaan kaasojen kanssa olla rauhassa hotellissa ja nauttia <3 Tuleekohan yhtään uni torstain ja perjantain välisenä yönä, iik!

Nämä oli nyt tällaiset pikapikaterkut kesäisten asukuvien ohella, kun en oikein ehdi enempää teille tässä kiireen keskellä rustailemaan. Yritän kuitenkin ehtiä tänne vielä huomenna jakamaan vähän häämeikkiin liittyviä juttuja!

Mekko6 Mekko4 Mekko1 Mekko3 Mekko5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *