Virtuaaliset hääkutsut

En ole hetkeen kirjoittanut mitään hääaiheisia postauksia, vaikka häät lähestyvät hurjaa vauhtia. Yhtäkkiä hääpäivään on enää reilu kuukausi, kääk! Ja meillä on vielä vaikka miten paljon hoidettavaa vielä hääjärjestelyissä :’D Ei voi väittää etteikö meillä olisi ollut tarpeeksi aikaa, jotenkin ajankulu vaan päässyt yllättämään ja kesä vienyt mennessään. Täytyy myös sanoa, että tähän asti olen pysynyt tosi optimistisena sen suhteen, ettei koronatilanne enää uhkaa elokuisia häitä, mutta nyt erityisesti noiden EM-kisojen jälkeisen tartuntapiikin jälkeen pieni pelko on välillä nostanut päätään. Tässä vaiheessa näin kolmannella yrittämällä ei enää kertakaikkiaan jaksaisi stressata häiden suhteen, joten ei auta kuin toivoa parasta.

Keskitytään nyt kuitenkin niihin kivoihin asioihin – halusin näyttää teille, minkälaisiin kutsuihin päädyimme tällä kertaa. Yhdet viralliset, paperiset kutsut jo viime vuonna lähettäneinä totesimme, että emme halua toista kertaa käyttää niihin enää rahaa. Kutsuihin kuitenkin sai uppoamaan yllättävän paljon rahaa suunnitteluineen, painatuksineen sekä erityisesti postituksineen ja olisi turhauttanut maksaa kaikesta uudestaan. Ensimmäisellä kerralla niihin oli kiva panostaa ja rakastin meidän viimevuotisia kutsuja! Nyt kuitenkin mentiin säästölinjalla ja itse asiassa hyvä niin, sillä nämä virtuaaliset kutsut osoittautuivatkin todella kivoiksi ja käteviksi.

Hääkutsu1

Kuva: Minttu Saarni

Monille Tahtoo on varmasti jo tuttu, mutta halusin silti (lämpimänä suosituksena ja ihan maksavana asiakkaana) vinkata tästä, mikäli joku tuleva morsio ei ole aiemmin kuullut hääsivuista. Tämä suomalainen sivusto on nimittäin nerokas! Voit paitsi tehdä oman kustomoidun, vieraille linkillä lähetettävän hääsivun, joka toimittaa kutsun virkaa, niin myös hallinnoida kaikkea muuta häihin liittyvää saman sivuston alla, kuten tehdä pöytäjärjestyksiä, suunnitella budjettia ja pitää yllä to do -listoja. Vieraat ilmoittautuvat saamansa linkin kautta ja syöttävät samalla esimerkiksi ruoka-aineallergiat, jotka nekin löytyvät näin ollen kätevästi kaikki samasta paikasta. Sivusto organisoi automaattisesti vieraat vastausten mukaan ja näet esimerkiksi helposti, ketkä eivät ole vielä vastanneet ja kuinka monta henkeä on tulossa. Aivan mielettömän kätevää ja helpottaa vieraiden hallinnointia todella paljon, kun ei tarvitse ylläpitää omia Exceleitä tms.

Hääkutsu2

Sivusto on ilmainen, mutta pientä ekstramaksua vastaan sai lisäpalveluita, kuten oman osoitteen valmiin sijaan ja useamman kuvan käytön hääsivulla. Hääsivu oli helppo luoda ja sitä sai kivasti kustomoitua oman maun ja tyylin mukaan, tämän käyttö ei siis vaadi mitään koodaustaitoja tms., vaan tätä osaa kyllä käyttää kuka tahansa. Sivustolle on tehty myös hyvät ohjeet, mikäli tarvitsee apua johonkin. Tässä muutama sneak peek meidän hääsivusta – käytin kansikuvana tuota Mintun ihanaa viime kesänä meistä ottamaa kuvaa, joka sopi tähän täydellisesti <3

Oletteko te muut morsiot lähettäneet paperiset kutsut vai käyttäneet tällaisia hääsivuja?

6 thoughts on “Virtuaaliset hääkutsut

  1. Me käytettiin viime vuonna sekä paperisia että Tahtoo-sivustoa. Ei tarvinnut kutsun mukana laittaa juuri muuta infoa, kun tiedot majoituksista ja saapumisohjeista löytyi netistä. Myöhemmin sivulle sai myös valokuvat vieraiden nähtäville :-)

    1. Hei kätevää! Ja voisi laittaa vaikka paperisen save the daten ja sitten Tahtoo-sivuston varsinaisena kutsuna ☺️

  2. Viime vuonna vieraana häissä jossa oli kyseinen sivu käytössä. Aivan paras näin vieraan näkökulmasta! 😍💖🥂

    1. Jee mahtava kuulla! Se on kyllä tosi kätevä myös vieraan näkökulmasta, kun kaikki info on samassa paikassa ja myös ilmoittautuminen hoituu niin helposti ☺️

  3. Kysymys tuosta sivustosta, saisiko sinne lisättyä myös lahjalistan vieraiden nähtäväksi, jos niin haluaisi? :)

    1. Hmm, vieraille lähetettävän hääsivun sivuja voi tietysti kustomoida miten itse haluaa, joten voisihan varmaan yhdestä sivusta tehdä lahjalista-sivun :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *