Uusi ruokapöytä

Isompi ruokapöytä oli kuukausia meidän uuden kodin hankintalistalla, postasinkin sen etsinnästä jo viime syyskuussa. Pöytä hankittiin lopulta vasta alkukesästä, joten sen oikean löytäminen olikin helpommin sanottu kuin tehty! Alunperin meillä oli ajatuksena tamminen pöytä, mutta eri vaihtoehtoja tutkailemalla huomasimme, että siinä olisi riski meidän tammiparkettiin nähden, mikäli sävyt olisivat keskenään liian erilaiset. Lopulta sisustuksen hiljalleen muotoutuessa tumma puu alkoikin houkuttamaan, pähkinää kun meillä olisi muuallakin pieniä ripauksia. Pähkinäpöydissä vaan ongelmaksi muodostui hinta, joka saattoi olla pahimmillaan 3000 € kieppeillä ja se olisi todella reippaasti yli meidän budjetin.

Ruokapöytä_pähkinä1 Ruokapöytä_pähkinä2

Kävimme vaikka kuinka monissa huonekaluliikkeissä, selasimme nettikauppoja ja googlailimme. Lopulta löysin GUBI:n valikoimasta upean ja juuri meidän tarpeisiin oikean kokoisen pähkinäpuisen pöydän. Pöydässä ihastutti siro muotoilu, kauniit pyöristetyt kulmat ja yksinkertaisuus. Sitä ei tosin päässyt näkemään missään luonnossa, mutta kuvien ja luonnossa nähdyn sävymallipalan jälkeen uskalsimme ottaa riskin ja tilata pöydän. Ja onneksi, koska pöytä todella oli täydellinen! Hinta kylläkin meni jonkin verran yli alkuperäisestä budjetista, mutta sentään pysyttiin alle 2000 €:n. Olimme etsineet jo niin pitkään, että olimme valmiita maksamaan hieman alunperin suunniteltua enemmän, kun täydellinen osui eteen. Tämä tulee palvelemaan meitä varmasti vuosia eteenpäin! Pöydän koko on 100 x 200 cm, joten tähän mahtuu hyvin kuusi tai jopa kahdeksan henkeä ruokailemaan, jos päihinkin laittaa tuolit. Ihanaa kun on ensimmäistä kertaa elämässä iso ruokapöytä!

Ruokapöytä_pähkinä3

Teimme tilauksen lopulta Nomartista, jossa en ollut aiemmin asioinut, mutta ehdottomasti jään asiakkaaksi, sillä palvelu oli täällä tosi hyvää ja ystävällistä. Samaa en voi sanoa suuresta tavarataloketjusta, josta alunperin meinasimme tämän ostaa – palvelu oli kuitenkin niin surkeaa, että jätimme pöydän tilaamatta. Pöytä saapui parissa viikossa tilauksesta hintaan kuuluvalla kotiinkuljetuksella ja Nomartin kaverit vielä kokosivat pöydän perillä. Super hyvää palvelua, lämmin suositus heille!

Ruokapöytä_pähkinä4

En malta odottaa, että saadaan kutsua ystäviä kylään ja pitää joku kunnon illallinen ison pöydän äärellä <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *