Kesän suosikkikengät x 4

Kengät2

Vamsko sandaletit

Hankin alkukesästä nämä todella kauniit nahkaiset Fleur-sandaletit kotimaisen Vamskon valikoimasta. Vamsko on ystäväni puolison tamperelainen perheyritys ja olen niin fiiliksissä heidän uudesta, vastuullisesta ja laadukkaasta linjasta! Nämäkin kaunokaiset on käsinvalmistettu Portugalissa ja kengät ovat hurjan mukavat jalassa. Täydelliset kesäiltoihin! Näistä  nudeista ei ollut kuin enää yhtä kokoa jäljellä, mutta muista väreistä näytti olevan enemmän vaihtoehtoja.

Kengät1

Saint Laurent espadrillot

Useamman vuoden haaveilun jälkeen ostin viime kesänä nämä Saint Laurentin espadrillot ja vitsi miten hyvä ostos ne ovat olleet! Käytin näitä super paljon viime kesänä ja otin espat ilolla taas käyttöön tänä vuonna. Kengät ovat äärimmäisen mukavat jalassa ja kauniit, tykkään miten logo on tuollainen huomaamaton painatus. Klassiset espadrillot käyvät monenlaisen asun kanssa ja uskon, että näille tulee olemaan käyttöä vielä vuosia eteenpäin!

Kengät2

Mustat lyhytvartiset Converset

Enpä olisi uskonut hurahtavani teinivuosien jälkeen enää Converseihin, mutta niin vaan kääntyi pää viime vuonna! Ja nämä mustat lyhytvartiset Converset olivatkin ihan loistohankinta – olen käyttänyt näitä todella paljon. Nimenomaan mustat Conssit ovat jotenkin kivan edgyt ja sopivat niin farkkujen kuin kukkamekkojenkin kanssa. Yhdet kesän käytetyimmistä kengistä!

Kengät1

Flattered sandaalit

Ra-kas-tan ruotsalaisen Flatteredin kenkiä, se ei ehkä ole kellekään asujani seuranneelle mikään yllätys. Omistan useammat merkin kengät ja laatu on osoittautunut tosi hyväksi – vanhimmat popot ovat jo neljän vuoden takaa ja yhä käytössä. Merkiltä on monta suosikkiparia, mutta mainittakoon näin kesähelteillä nämä mokkanahkaiset sandaalit, jotka ostin pari vuotta sitten. Tykkään näistä hurjasti!

2 thoughts on “Kesän suosikkikengät x 4

  1. Hei, Nuo Fleur-sandaletit on aivan ihanat! Ostin ne kanssa 😊 Mulle vain sattui niistä tosi nariseva pari, mut onneksi talkki pelasti narinalta. 🙈

    1. Oi ne on niin ihanat! Eikä 🙈 Mullakin vähän natisee, mikä ilmeisesti odotettavissa kun nahkakaistaleet osuu yhteen, mutta hyvä tietää toi talkki vinkkinä jos se natina häiritsee!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *