Viikonlopun parhaat

– Perjantaina ulkona kuvatessamme eräs rouva kysyi iloisesti, mistä koulusta olemme. Naurahdimme olevamme yrittäjiä ja koulut jo käyneet, mihin hän hämmästeli luulleensa meitä 16-17 -vuotiaiksi lukiolaisiksi. Kai se on otettava kohteliaisuutena, jos näin kohta 29 vuotta täyttävänä näyttää edelleen nuorelta :’D

– Tuntemattoman naisen kehu päällämme olleista kesämekoista. Tulee niin kiva fiilis aina jos joku tuntematon pysähtyy kadulla kehumaan! Pitäisi ehdottomasti muistaa itsekin sanoa kehut ääneen tuntemattomille.

Viikonloppu1

– Käytiin ensimmäistä kertaa moneen moneen kuukauteen Antonin kanssa illallisella. Tuntui tosi spesiaalilta pitkän tauon jälkeen päästä ravintolaan, istua rauhassa alas ja nauttia viinistä ja hyvästä ruuasta – edellinen kerta oli varmaan viime syksynä. Oltiin Boon Namissa, joka oli kaikkien kehujen arvoinen!

– Sateen jälkeinen tuoksu, ah.

– Lauantaina meillä oli palaveri hääkuvaajamme kanssa. Siitä jäi jotenkin aivan ihana fiilis, oli kiva paitsi päästä näkemään kuvaajamme Anrietta kasvokkain, niin myös suunnitella yhdessä päivän kulkua. Jotenkin konkretisoitui se, että hääpäivä lähenee <3 Kirjoitan tästä pian lisää!

Viikonloppu2

– Viikonlopun kisakatsomot – ensin lauantaina Selviytyjien huikea finaali ja sen jälkeen sunnuntai-iltainen lätkämatsi. Ollaan kokoonnuttu monena lauantaina putkeen muutaman ystävän kanssa katsomaan Selviytyjiä ja kausi oli kyllä aivan mielettömän hyvä. Onpa outoa kun nyt ei olekaan enää katsomoa lauantaisin! Itkin muuten vuolaasti kohdassa, jossa Joalin syöksyi auttamaan Mariannea finaalitehtävässä – se oli niin liikuttava hetki. Byääh!

– Aamiainen sisäpihalla. Näin kun ei ole omaa parveketta, on otettava ilo irti taloyhtiön sisäpihalla olevasta pienestä pöytäryhmästä. Oli ihanaa syödä ulkona, tätä täytyy tehdä useammin kesän aikana jos vaan säät suosivat.

Toivottavasti teilläkin oli ihana viikonloppu! 

2 thoughts on “Viikonlopun parhaat

  1. Todella kaunis tuo sinun kukkamekkosi. Minkä merkkinen se on? Onkohan sitä vielä myynnissä jossakin?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *