Kuulumisia helteen keskeltä

Hups, tuli vahingossa pidettyä hiljaiseloa täältä viime viikko! Syytän keittiöremppaa, joka on pikkuisen sekoittanut pakkaa ja pitänyt kiireisenä – toki myös vähän hankaloittanut olosuhteita. Tätäkin postausta kirjoittelen niskat vääränä super ergonomisesta asennostani sängystä käsin ja kuuma läppäri sylissäni kun on muutenkin hellettä, haha. Yllättävän paljon vaikuttaa työskentelyfiilikseen niinkin kuitenkin pieni asia kuin pöydän puuttuminen – kuulostaahan se lokoisalta ajatukselta työskennellä sängystä käsin. Jotenkin siinä ei vaan kuitenkaan pääse kunnolla työmoodiin, puhumattakaan siitä olemattomasta ergonomiasta. No huomenna tulee onneksi meidän uusi ruokapöytä, joten tilanne korjaantuu ihan pian!

Täällä on tosiaan paraikaa käynnissä keittiöremontti, kuten olen IG Storyjen puolella jo kertonutkin. Itse asennus on tällä hetkellä tauolla ja keittiön kaapistot ovat valmiit, nyt vaan odotellaan tasoa saapuvaksi ensi viikolla. Parit kodinkoneet puuttuvat vielä myös, mutta ensi viikon lopulla pitäisi varmaan olla jo valmista! Vaikka keittiö on tosiaan vielä keskeneräinen, niin voi pojat se on UPEA. Ihan meinasi itku tulla kun näin kaapistot ensimmäistä kertaa – sävy ja ovimalli ja kaikki menivät niin nappiin. Tuli heti sellainen olo, että sisutus on nyt yhtenäinen ja uusi keittiö sopii tänne niiin paljon paremmin kuin vanha. En malta odottaa, että pääsen näyttämään teille lopputulosta, Instagramista voitte kuitenkin jo kurkata esimakua RENOVATION -kohokohdasta.

Week1

Keittiörempan lisäksi tänne kuuluu helteestä nauttimista ja viimeisten työjuttujen parissa hääräämistä. Heinäkuu näyttää onneksi aika hiljaiselta ja kalenterissani on ainoastaan muutama kampanja, mikä on ihanaa, sillä parina aikaisempana vuotena heinäkuu (joka yleensä tällä alalla on super hiljainen) on ollut poikkeuksellisen täyteen buukattu. Ihana siis päästä lomailemaan heinäkuussa! Antonkin pitää heinäkuussa pari viikkoa lomaa, joten kivaa kun voidaan sitten tehdä yhdessä kesälomajuttuja.

Sitä odotellessa siis! Miten te aiotte pitää lomaa kesällä vai onko teillä lomaa? Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *