Juhannusta ja remppatunnelmia

Nämä kuvat on otettu jo parisen viikkoa sitten, mutta sopivat hyvin tähän juhannuksen jälkeiseen tunnelmaan. Eilen oli hieman laiska startti viikolle railakkaan juhannuksen jäljiltä, mutta tänään jo huomattavasti paremmalla puhdilla! Väsymys on kuitenkin sen arvoista, meillä oli taas kerran aivan hurjan hauska juhannus. Oli kaksipäiväiset tiukat olympialaiset, super hyvää kesäruokaa, paljon uintia (järvivesi oli aivan linnunmaitoa) ja saunomista, naurua, tanssia ja huonoja vitsejä. Olen kyllä kiitollinen, että on tällainen porukka jonka kanssa viettää juhannusta! Toivottavasti tekin vietitte juhannusta kivoissa merkeissä.

Tänään taas on mennyt aamupäivä remppatunnelmissa, kun meille saapui vihdoin keittiön työtaso. Jaoin siitä juuri storyjen puolella vähän esimakua, hitsi tasosta tuli UPEA. Nyt aletaan olla jo ihan loppumetreillä keittiörempan kanssa, en malta odottaa että pääsen jakamaan kokonaan valmiin lopputuloksen teidän kanssa. Keittiöstä tuli niin paljon hienompi kuin osasimme edes toivoa, ihan meidän unelmien keittiö! Loppuviikosta pitäisi olla jo sen verran valmista, että saadaan viikonloppuna keittiö jo käyttöön. Niin ihana ajatus päästä kokkailemaan pitkän tauon jälkeen ja vielä uudessa upeassa keittiössä.

Juhannus2 Juhannus5 Juhannus1

Nyt teen muutamat työjutut vielä valmiiksi, kunnes lähden käymään pikaisesti keskustassa. Illalla taas tiedossa vähän vähemmän mieluisaa ohjelmaa, kun menen hammaslääkäriin viisaudenhampaanpoistoon. Yhh. Multa ei ole koskaan aiemmin poistettu viisaudenhampaita, joten vähän jännittää, mutta toivotaan että menee hyvin.

Ihanaa viikon alkua teille!

2 thoughts on “Juhannusta ja remppatunnelmia

  1. Ihania kuvia 😍 tsemppiä viisaudenhampaan poistoon! Mullakin taitaa olla se edessä 🙈

    1. Kiitos Katariina 😍 Ja hammasoperaatiosta selvitty, se oli kyllä super nopeasti ohi! Ei toki silti mitään kivaa puuhaa 😂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *