Mielen päällä juuri nyt

Heippa ihanat! Harmittaa, etten ole ollut niin aktiivinen täällä blogissa. Aikaani ovat vieneet muut niin sanotut “näkymättömät” työt ja jos aikaa postaukselle olisi jäänytkin, niin jotenkin huomaan, että viime aikoina on ollut vaikeuksia tarttua sisällöntuotantoon. Tällainen sekalainen ajatuksenvirta -postaus onkin hyvä tähän hetkeen päästäkseni höpöttelemään teille edes jotain ilman huolta punaisen langan katoamisesta, haha. Luovuuden puute johtuu hyvin todennäköisesti tästä ainaisesta kotihengailusta, kun tuntuu ettei ole oikein mitään annettavaa. Toisaalta ei ihmekään, eihän sitä inspiraatiota tule ammennettua mistään, kun käy niin vähän missään ja tulee tuijoteltua samoja seiniä koko ajan. Tuli déjà vu – olen varmaan lausunut nämä samat sanat jo aiemminkin tässä viimeisen vuoden aikana :’D

Mutta ei auta itku markkinoilla, kuten meillä on aina kotona sanottu. Jäin miettimään sanonnan alkuperää ja googlasin mistä se tulee. “Ei auta itku markkinoilla on oikeastaan suomalaiskansallinen vastine muinaisten roomalaisten caveat emptor -periaatteelle: tehty kauppa on ostajan vastuulla eikä siitä voi valittaa”. Aina oppii uutta! Turha siis marista, täytyy yrittää ammentaa inspiraatiota täältä kotoa käsin. Toki olisi ihana toimisto minne mennä, mutta olen vähän yrittänyt vielä vältellä ylimääräisiä kontakteja, joten sielläkään ei ole tullut nyt käytyä. Odotan kyllä jo niin paljon, että paitsi että tämä tilanne helpottaisi ja voisi käydä huoletta missä haluaa, niin myöhemmin keväällä muuton myötä pääsen vaikka kävellen toimistolle!

Postaus

Muutosta puheen ollen – uusi koti kyllä inspiroi ja se pyörii koko ajan mielessä. Odotamme kuumeisesti, että putkiremppa valmistuu ja päästään taas asunnolle! Tällä välin pitäisi pikkuhiljaa päättää uusi parketti, keittiön taso sekä minkälaiset ovet teetettäisiin puusepällä keittiöön. Niin ja ne maalisävytkin ovat vielä päättämättä. Nykyiset kodin nurkat ovat täynnä kaiken maailman mallipaloja ja näytteitä – tuntuu, että pää on ihan pyörällä vaihtoehdoista! Mietin koko ajan, miten ihmeessä ihmiset pystyvät tekemään koko asunnon mittavia remontteja (saati rakentamaan taloa?!) – meille kun nämä pienet yksittäiset päätöksetkin tuntuvat hankalilta. Se on siis ilmeisen selvää, että meistä ei siis olisi ainakaan talon rakentajiksi, mutta onneksi sellaista ei ole tässä nyt suunnitteillakaan :’D

Nyt höpinät sikseen ja kuvaushommiin! Agendallani on tänään yhden tulevan kampanjan kuvaaminen, siihen tekstin kirjoittaminen ja materiaalien lähettäminen asiakkaalle tarkistukseen. Olen tästä kamppiksesta aika innoissani, siihen nimittäin liittyy kodin järjestely ja tein täällä eilen illalla aikamoisen makeoverin keittiössä! Siitä kuitenkin lisää myöhemmin. Nyt toivottelen teille kivaa keskiviikkopäivää! Ja hei olipas ihana jutella tänne niitä näitä – tätä lisää.

4 thoughts on “Mielen päällä juuri nyt

  1. Mustakin oli ihana lukea tällainen rento kuulumispostaus. Voin vain kuvitella tuon värisävyjen päättämisen hankaluuden, itsekään en ikinä osaa päättää tuon kaltaisia asioita 😅

    1. Tosi kiva kuulla, kiitos Jenny 😍 Joo se on kyllä ihan mahdotonta, välillä tekisi mieli palkata joku suunnittelija tekemään päätökset 😂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *