Meidän uusi koti!

Eilen saimme vihdoin avaimet uuteen kotiimme ja se on IHANA <3 Jännitimme etukäteen, miltäköhän asunto näyttäisi tyhjänä ja tuntuisiko se kodilta. Turhaan kuitenkin jännitettiin – asuntoon sisään päästyämme taisimme olla molemmat yhtä hymyä ja meistä tuntui heti, että tämä on meidän koti. Asunto on avara, talvipäivänäkin auringon paistaessa matalalta tosi valoisa, mutta kuitenkin todella kodikas jopa tyhjänä ilman kalusteita. Oikein tuntui sydämessä niin että pakahdutti! Odotus on ollut kyllä kaiken väärti.

Instagramista löytyy kotikierros videolla (Storyista tai profiilin New Home -kohokohdasta), mutta tässä vielä muutama eilen nappaamani kuva asunnolta. Vitsit että rakastan tuota avaraa keittiön ja olohuoneen yhdistelmää! Moni ihastelikin eilen viesteissä isoa keittiötä. Totesin miettineeni jälkikäteen asuntoja joita kävimme katsomassa ja joissa oli pieni keittiö, mutta isot makuuhuoneet, että onneksi priorisoimme lopulta toisinpäin. Pienet makuuhuoneet eivät haittaa, mutta tämä yhdistetty keittiö ja olohuone on kyllä koko kodin sydän!

Koti1 Koti2

Asunto on ihana tällaisenaankin, mutta kuten olen aiemmin jo maininnut, niin tullaan tekemään täällä pientä remonttia. Keittiön pohja on erinomainen, joten teemme ainoastaan pintaremontin vaihtamalla ovet ja tason, samoin uusi hana on tilattu. Parketin osalta mietimme alunperin vaan nykyisen kunnostamista, mikä olisi tietysti huomattavasti halvempi ratkaisu, mutta lopulta päätimme että vaihtaisimme parketin uuteen kokonaan mieleisempään. Kalanruoto on ollut haaveissamme niin pitkään ja se sopisi asunnon ajan henkeen täydellisesti! Lattia vaikuttaa niin paljon koko asunnon yleisilmeeseen, joten siihen satsaaminen on varmasti sen arvoista.

koti3

Eteisessä vastassa on hauskat betonihyllyköt (jonne kuulemma possu menee paraatipaikalle, oh lord hahah) / Toinen makuuhuoneista

Koti4

Remppaa ja muuttoa joudutaan kuitenkin vielä hetki odottamaan, sillä asunnossa alkaa nyt heti LVIS -saneeraus.  Alunperin putkiremontti oli ehdoton no no, mutta koska se alkaa nyt heti perään ennen muuttoa eikä se ole edessä puolen vuoden tai parin vuoden päästä, niin oltiin valmiita joustamaan. Tämä on niin ihana ja meidän tarpeisiin täydellinen koti, että odotus on sen arvoista! Itse asunnossa putkiremppa ei kestä kauaa, mutta koska päädyimmekin alkuperäisistä suunnitelmista poiketen vaihtamaan parketin, niin sitä pääsee remppaamaan vasta huhtikuussa koko rapun valmistuttua. Eikä tietenkään olisi mitään järkeä muuttaa ennen lattiaremppaa, joten sen takia joudutaan hetki vielä odottelemaan.

Asunnon töiden valmistuttua päästään kuitenkin taas kämpälle mallailemaan ja aloittamaan rapun valmistumista odotellessa esimerkiksi maalaustöitä. Tällä välin on siis hyvin aikaa vielä valita maaleja, eikä uutta parkettia tai keittiön tasoakaan ole vielä valittu. Iih, en malta odottaa!! Ihanaa myös jakaa täällä näitä remppa- ja sisustusjuttuja teidän kanssa tämän kevään aikana <3

11 thoughts on “Meidän uusi koti!

  1. Se on kyllä ihana! Tykkään keittiön pohjasta ihan valtavasti, ihana kun on niin iso ja avara 😍 Kiitos paljon Sini!

 1. Ihanan näköinen asunto! 😍 Olisi kiva kuulla asuntosäästövinkkejä tai miten lainanotto sujui yms. Itse olen lopettelemassa opintoja, ja asunnon osto olisi ajankohtaista muutaman vuoden kuluessa.

  1. Kiitos paljon Iida ☺️ Täytyy vinkata, että @mejadesign tilillä on ollut viime aikoina paljon hyvää keskustelua asuntolainasta – löytyy hänen profiilinsa kohokohdista!

  1. Kiitos paljon 😍 Alkoviin tulee nyt sellainen nojatuolinurkkaus (tai viskinurkkaus kuten mies kutsuu 😃), myöhemmin mahdollisesti tulevaisuudessa työpiste vaikka lasiseinällä erotettuna, jos työhuoneesta tulee joskus lastenhuone. Edellisillä omistajilla siinä oli juurikin työpiste!

 2. Hienolta näyttää! :) Lattiasta tulee varmasti upea. Me käytiin juuri katsomassa asuntoa, jossa oli samanväriset ikkunakarmit. Haluaisin ehkä mieluummin valkoiset karmit ja mietin niiden maalaamista valkoiseksi :D Ootteko te aatelleet pitää karmit tuollaisena tai maalata niitä?

  1. Kiitos Kristiina! ☺️ Mä ajattelin samaa, että haluaisin ehdottomasti maalata karmit valkoisiksi. Nyt kuitenkin aloin jopa vähän tykkäämään niistä, jotenkin ne sopii asunnon fiilikseen! Vielä jos tulee verhot ja tehdään mahdollisesti tuosta ikkunalaudasta valkoinen, niin se varmasti freesaa 😍

 3. Ihana kamppa ja mielenkiintoinen postaus. Kukin tekee asunnostaan oman nakoisensa. Sinulla ja poikaystavallasi on onneksi sama nakemys, kun muutatte modernin asunnon klassisemmaksi. Minulle tuo kelpaisi juuri noin ja jos olisi ollut kalanruoto olisin muuttanut sen suoriksi lattialankuiksi, ja keittion valkoinen/puu mix on just eika melkein. Suuret onnittelut, tarkeinta on etta siita tulee koti juuri teille!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *