Design -kynttelikön edullisempi versio

Kynttilöiden polttamisen suurin sesonki on varmasti ennen joulua, mutta mulla on tapana polttaa kynttilöitä pitkälle kevääseen. Ja toisaalta kauniit kynttilänjalat ja tuoksukynttilät toimivat myös sisustuselementteinä meillä lähes ympäri vuoden. Halusinkin tänään esitellä teille yhden ihanan pienen sisustushankinnan, jonka tein vuoden lopulla. Olen monta vuotta haaveillut   laadukkaasta messinkisestä kyntteliköstä, tarkemmin sanottuna Svenskt Tennin Vänskapsknutenista, joka onkin keikkunut täällä monella haavelistallani. Sen hinta on kuitenkin lähemmäs 300e, enkä ole raaskinut vuosien haaveilun jälkeenkään satsata siihen niin suurta summaa.

Georgjensen_Season1

Törmäsin joulun alla jonkun ruotsalaisen vaikuttajan influensoimana (mainonnan uhri, as always!) hyvin vastaavaan, mutta reippaasti halvempaan Georg Jensenin versioon. Season -kynttelikössä miellytti samankaltainen muotokieli ja se ajaisi aivan yhtä hyvin asiansa kuin kolme kertaa  kalliimpi versio. Ja vitsit miten kaunis tämä olikin sitten luonnossa, olen niin tyytyväinen! Season -kynttelikkö oli tuolloin ostaessani vielä alennuksessa Royal Designilla ja maksoi 85€, mutta se on normaalihintaisenakin edullinen (115 €) Svenskt Tenniin verrattuna, joten halusin vinkata tästä jos joku muukin kaipailee huokeampaa, mutta kuitenkin laadukasta vaihtoehtoa :)

Georg-Jensen-Season2

Love it!

4 thoughts on “Design -kynttelikön edullisempi versio

 1. Oi miten kaunis! Hyvän löydön olet tehnyt. Tekisi mieli ostaa tuo meillekin, mutta meillä on jo niin paljon kynttelikköjä, kynttilänjalkoja, tuikkukippoja yms. että en tiedä mihin tuo enää mahtuisi :D Itsekin polttelen kynttilöitä ja tuikkuja vielä ainakin tuohon maaliskuulle asti ja heti syykuussa sitten taas. Ne luo niin kivasti tunnelmaa :) Tähän samaan täytyy kommentoida teidän uutta kotia, aivan ihanalta näyttää! :) Ja aika kiva kun putkiremontin myötä saatte juuri teidännäköisen uuden kylpyhuoneen. Innolla jään odottelemaan tulevia koti- ja sisustuspostauksia :)

  1. Hahah meilläkin on kyllä jo aika paljon, Anton nauroikin kun lupasin että tää on ehdottomasti viimeinen jonka ostan! 😂

   Kiitos paljon Mimmu ❤️ Me tosin ei tehdä kylpyhuoneelle ulkonäöllisesti mitään, se on tehty kymmenisen vuotta sitten, joten sitä ei tarvinnut sen suuremmin uusia putkirempassa ja nykyinen on ihan jees tyylillisesti.

   En kyllä malta odottaa, että pääsen jakamaan koti- ja sisustusjuttuja teidän kanssa! 😍

 2. Kiitos vinkistä! Todella kiva ja edullisempi vaihtoehto!! Ja ihanaa,tätä saa myös kiiltävänä teräksenä,se sopii meille paremmin,vaikka tuo kultainen olis ihan huippu kans! Yhdisteletkö muuten sisustuksessa,koruissa tms kullan,hopean,teräksen sävyjä?

  Ps.uusi koti vaikuttaa ihanalta!Sisustuspostauksia odotellessa…=)

  Jenni

  1. Eipä kestä, kiva jos oli mieleinen vinkki! 😍 Se teräksinenkin on tosi kaunis, joten mukava kun löytyy molempina versioina.

   Olen aika vahvasti enemmän team kulta ja hyvin vähän sisustuksessa on mitään hopean tai teräksen sävyä. Pari laukkua on hopeisilla yksityiskohdilla ja niiden kanssa yhdistelen kultaa, mutta muuten menen aika kultapainotteisesti ✨

   Kiitos paljon Jenni, innolla odotan että pääsen tekemään remppa- ja sisustuspostauksia teille!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *