Nojatuolien etsintää

Sen aiemmin mainitsemani ruokapöydän lisäksi meillä on etsinnässä uuteen kotiin nojatuolipari. Mainitsinkin joskus aiemmin, että asunnossa on olohuoneen yhteydessä pieni alkovi, johon ajattelimme tehdä nojatuolinurkkauksen. Tai kahvittelu/viskinurkkauksen, kuten Anton on tämän nimennyt, haha. Tila on vajaa 2,5m x 2,1m –  kaksi nojatuolia mahtuisi sinne oikein hyvin pienen sivupöydän kera.

Vallitsevien sisustustrendien uhrina olen ihastunut teddy- tai karakorum -kankaisiin nojatuoleihin, joissa viehättää pehmeys ja niiden helppo yhdisteltävyys muihin huonekaluihin. Tässä muutamia ihastelemiani vaihtoehtoja! Vaalean kankaan ja tumman puun yhdistelmä on ihana, mutta hankkimaamme mustajalkaista sivupöytää ajatellen mustat jalat olisivat kuitenkin toimivammat. Sirot jalat myös keventäisivät tuolia, vaikka esimerkiksi tuo jalaton MeliMelin Vivi Teddy Chair on myös suloinen. Kuitenkin varsinkin kun tuoleja tulee kaksi, olisi sirompi look ehkä parempi! Antonin ehdoton kriteeri tuolille taas on käsinojat.

Nojatuoli2

1. Adea Bonnet Club Chair, 2. Vivi Teddy Chair (Zarro), 3. SofaCompany Flair, 4. Beja Side Chair ( Zarro), 5. Warm Nordic Cape Lounge Chair, 6. Getama Ring Chair

Eniten minua kiinnostaa tällä hetkellä kollaasin ensimmäinen ja ainoa kotimainen vaihtoehto – Adean siro Bonnet -tuoli, jonka saisi myös pehmeällä Orsetto -kankaalla (bongasin kangasvinkin ihanalta Annelta). Pitäisikin käydä katsomassa kangasta luonnossa, niin näkisi miltä se näyttää! Mielellään suosisi kotimaista – plussaa tässä nojatuolissa olisi myös verhoilun vaihtaminen, mikäli myöhemmin haluaisikin erilaista lookkia. Kollaasin 3 ja 5 kiinnostavat myös, mutta ne saattavat olla hieman liian massiivisia tähän tilaan varsinkin kahtena kappaleena. Tuo kollaasin viimeinen, Instagramista bongaamani tanskalaisen Getaman Ring Chair on upea pyöreine muotoineen, mutta aivan liian kallis. Neljännestä taas uupuu ne vaaditut käsinojat, haha.

Nojatuolit eivät onneksi ole mikään kiireellinen hankinta, joten vielä ehtii etsiä ja mallailla eri vaihtoehtoja!

2 thoughts on “Nojatuolien etsintää

 1. Ihania tuoleja kaikki! Täällä myös puntaroidaan uusia nojatuoleja omaan kotiin.

  Entäs Hakolan bobo buklee – se on myös sellainen teddykankainen?

  Kotipäivittelyitäsi odottaen,

  Anniina

  1. Hei hauskaa että sielläkin on nojatuolien etsintä käynnissä! Voi Hakolan Bobo on ihana ja sitä itsekin heti katsoin, mutta valitettavasti ihan liian iso kahtena kappaleena tähän tilaan.

   Innolla odotan, että pääsen jakamaan teidän kanssa kotiprojektia 😍 Ihanaa alkavaa viikonloppua sinne!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *