Jännittävä viikko

Nyt on jännittävä viikko edessä – enkä tarkoita ainoastaan tälle viikolle varaamaani suuhygienistiaikaa, jota olen lahjakkaasti vältellyt jo pitkään. Tätä tammikuun viimeistä viikkoa on odotettu kuin kuuta nousevaa aina siitä lähtien, kun teimme elokuussa kaupat meidän uudesta kodista. Tänä sunnuntaina saamme nimittäin VIHDOIN avaimet uuteen asuntoomme! Odotusaika on ollut pitkä, mutta koska kohde ja erityisesti yhtiö olivat niin hyviä, totesimme tuolloin odotuksen olevan sen arvoista. Ja itse asiassa nyt tuntuu, kuin tämä viisi kuukautta olisi hurahtanut tuosta noin vaan – miten aika on voinut kulua näin nopeasti!

Sunnuntaina päästään siis vihdoin ja viimein asunnolle fiilistelemään ja mittailemaan. Vitsit miten jännittävää nähdä asunto pitkästä aikaa ja ennen kaikkea tyhjillään ilman edellisten asukkaiden tavaroita ja kalusteita. Näyttää varmaan ihan erilaiselta ja on myös helpompi kuvitella sinne omat tavarat, kun asunto on tyhjä. Muutto uuteen kotiin saa kuitenkin vielä hetken odottaa, mutta kerron asunnosta ja remppasuunnitelmista ihan pian teille lisää! Varmasti otan teidät sunnuntaina myös jonkinlaiselle kierrokselle IG Storyssani, joten kannattaa kurkkia sieltä ensitunnelmia. Tilasimme viime viikolla ensimmäisiä maali- ja parkettinäytteitä, joten en malta odottaa, että sunnuntaina pääsee mallailemaan niitäkin ihan luonnossa!

Ruututakki5 Ruututakki1 Ruututakki3

Asuntokuulumisista tähän kuvien asuun. Vitsit että rakastan tuota vuosi sitten Pariisista ostamaani takkia ja sen hempeää ruutukuosia! Ihastuin tuolloin reissussa Sézanen vaatteisiin ja ajattelin palata liikkeeseen vielä seuraavana päivänä paremmalla ajalla, mutta takin ostettuani sairastuimmekin samana iltana ruokamyrkytykseen. Siinä jäi siis shoppailut toiseen kertaan :’D Tällä ranskalaismerkillä on tosin kyllä verkkokauppa, joka toimittaa Suomeen. Takki onkin ainoa joka on viime aikoina vaihdellut asuissa, sillä muuten olen painellut menemään lähes samoissa tamineissa päivästä toiseen. Siis niinä päivinä, kun olen poistunut kotitoimistolta jonnekin muualle kuin koiralenkeille. Kashmirneule, tummat farkut, Martensit ja pipo ovat olleet vakkarivarusteitani viime viikkoina!

Ruututakki4 Ruututakki2

Coat / Sézane
beanie / Arket
scarf / Gauhar Helsinki (sponsored)
jeans / Won Hundred
boots / Dr. Martens
bag / Chanel vintage

Photos: Johanna Turpeinen / Edit by me

5 thoughts on “Jännittävä viikko

  1. Hei, olen ihan uutukainen lukija, ja kysäisen taustaasi: mikä on koulutuksesi ja ns. oikea työsi blogiharrastuksen lisäksi?😊

    1. Hei Siri ja tervetuloa seuraamaan! Olen koulutukseltani ekonomi, oikea työni on yrittäjänä sosiaalisen median ja sisällöntuotannon parissa, eli juurikin täällä blogissa ja Instagramissa ☺️ Alunperin harrastuksena lähteneestä blogista tuli vuonna 2014 minulle myös työ kun perustin opiskeluiden ohella yrityksen, sillä tiellä ollaan siis!

      1. Oi, sielläpä eletään jännittäviä aikoja! Odottelen innolla kuvia uudesta kodista *.* Ja tuo takki on todellakin aivan ihana <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *