Perjantain kuulumisia

Tämä viikko on mennyt ihmeen nopeasti, etenkin siihen nähden että en ole näiden uusien rajoitusten myötä tehnyt juuri mitään, töiden lisäksi siis. Olen istua nököttänyt tämän saman ruokapöydän äärellä ja koiran ulkoiluttamista lukuun ottamatta siirtynyt tästä vaan päivän päätteeksi sohvalle. Onneksi sentään poikaystäväkin työskentelee etänä kotona, joten voi pitää työpäivän aikana yhteiset lounastauot! Ja ylipäätään että on vierellä tuo maailman paras tyyppi, jonka kanssa ei haittaa nököttää kotona, päinvastoin <3

On kyllä väsyttänyt taas jotenkin ihan älyttömän paljon ja nyt huomaa, että pimeys painaa toden teolla, kun valoisia päiviä ei ole pahemmin näkynyt. Pitäisi vaan muistaa, miten paljon ulkoilu aina piristää, vaikka ulos ikkunasta katsoessa ei yhtään inspiroisikaan lähteä tuonne pimeyteen. Eilen näin ystävääni iltalenkin muodossa, käveltiin Cafe Regatalle glögeille ja vitsi miten tunnelmallista siellä oli näin joulun aikaan. Hyvin tarkeni hörppiä glögit ulkona ja vähän lämmitellä kuuman juoman äärellä. Sain tästä niin paljon energiaa, joten note to self – aina kannattaa lähteä kävelylle vaikka ei houkuttelisikaan ja ystävien seura piristää aina. Erityisesti nyt, kun ei voi nähdä sisätiloissa, ovat tällaiset kävelytreffit hyvä vaihtoehto!

Asuhalo1 Takki2

Tänään meillä olisi ohjelmassa kuusen haku! Ei olla tosin vieläkään päästy täysin yhteisymmärrykseen siitä, minkälainen kuusi hankitaan – minä jokavuotiseen tapaani haaveilen huurteisesta kuusesta, kun taas poikaystävä on perinteisen vihreän kannattaja. Tässä ollaan kovasti neuvoteltu, joten katsotaan minkälainen kuusi kannetaan tänään lopulta kotiin :’D Kuusi tuo kyllä joka tapauksessa varmasti piristystä tähän pimeyteen, en malta odottaa että pääsee koristelemaan sitä! Muuten viikonloppuna on joulutunnelmoinnin lisäksi ohjelmassa kotoilua (ylläri), kävelylenkkejä ja huomenna jotain hyvää ruokaa aikaisen itsenäisyyspäivänvieton kunniaksi. Toivottavasti teilläkin on mukava viikonloppu edessä, kivaa perjantaita!

Takki Takki5 Takki3

 

Coat / hálo (sponsored)
knit / H&M Premium Quality
jeans / Won Hundred
bag / Dior vintage
boots / Billi Bi

Kuvat: Johanna Turpeinen / Editointi minä

4 thoughts on “Perjantain kuulumisia

 1. Tämä viikko on kyllä mennyt todella nopeasti, vaikka pääasiassa kotona onkin. Yllättävää! Aina maanantaisin iskee kunnon ahdistus, että mitä sitä viikolla keksiikään tekemistä, nyt kun kaikki koulujututkin alkaa olla paketissa, eikä viitsisi lähteä kuluttamaan aikaa ystävien kanssa kaupungille, mutta kivasti tämäkin viikko vierähti. Yritän nauttia tästä ajasta mahdollisimman paljon, kun kerrankin on sallitua vain kotoilla hyvällä omalla tunnolla. Eilen laitoin meille kuusen, vaikka poikaystävä vähän pisti vastaan, mutta se tuo niin ihanasti tunnelmaa. Nyt ulkona alkoi satamaan lunta, ah ihanaa! Joulufiilistely tuo niin paljon iloa tähän aikaan!
  Ihanaa viikonloppua! 😍Jään odottamaan millaiseen kuuseen päädytte! 😅🎄

  1. Hyvin sanottu Johanna, täytyy vaan yrittää nauttia tästä hieman erilaisesta ajasta ja siitä että saa oikein luvan kanssa olla kotona ja rauhoittua 💗 Sillä mennään mitä annetaan! Oi ihanaa että sielläkin on laitettu jo kuusi, mekin laitettiin viikonloppuna ja vitsit se tuo kyllä tunnelmaa 😍 Täytyy kuvata kuusi pian tänne, nyt kun lähipäiville on luvattu vihdoin vähän valoa kuvaamiseen!

   Kivaa maanantaita sinne 💗

 2. Kiitos kun vaikuttajana näytät niin hyvää esimerkkiä siitä, miten koronaan liittyviin suosituksiin ja rajoituksiin tulee nyt suhtautua :) Instaa seuraillessa tuntuu, että hyvin moni vaikuttaja edelleen viettää illanistujaisia ja näkee kavereita vanhaan malliin, vaikka sitä ei nyt suositella. Mun mielestä on aika hassua, että tuo suositusten vastainen toiminta halutaan vielä tuoda kaikille näkyväksi somessa. Toki toivon ihan kaikilta vastuullista käytöstä nyt, mutta teillä vaikuttajilla on kuitenkin keskimääräisesti enemmän seuraajia niin mielestäni hyvän esimerkin antamisella on isompi merkitys :) Toivotaan, että mahdollisimman moni kuitenkin nyt toimii suositusten ja rajoitusten mukaisesti ja päästäisiin viettämään joulua edes jonkinlaisella pikku porukalla. Pakko muuten vielä tuohon etätyöasiaan kommentoida, että itse tulisin hulluksi jos miehenikin olisi etätöissä ja oltaisiin täällä kotona 24/7 yhdessä :D Mutta näin me ollaan kaikki erilaisia ja hyvä niin :)
  Ihanaa alkanutta viikkoa Jonna <3

  1. Kiitos Mimmu kivoista sanoistasi 🧡 Parhaani yritän! Erityisesti kun somea (ihan siis muitakin kuin vaikuttajia) seuraamalla tuntuu, että harva ottaa näitä suosituksia ja rajoituksia tosissaan ja se turhauttaa. Itselleni on tärkeää paitsi suositusten noudattaminen ihan muutenkin tilanteesta riippumatta yhteisen hyvän eteen, niin erityisesti nyt kun toiveena on pystyä viettämään joulua perheen kanssa. Toivotaan, että ihmiset tajuavat nyt käyttäytyä vastuullisesti ja noudattaa rajoituksia.

   Hahah, ymmärrän kyllä kaikki me ollaan erilaisia! Nyt me ei sentään tuijoteta toisen naamaa koko päivää kun Tampereella keväällä tehtiin töitä saman pöydän ääressä, mutta nyt on onneksi makuuhuoneessa työpöytä, niin ei tarvitse olla ihan nenät vastakkain 😂 Parempi näin että on vähän omaa tilaa 🙊

   Ihanaa alkanutta viikkoa sinnekin Mimmu! 💗

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *