Juhlaviikonloppu kotona

Kivaa maanantaita, toivottavasti teillä oli mukava viikonloppu! Tämä itsenäisyyspäiväviikonloppu ei tuntunut ihan niin juhlavalta kuin tavallisesti, vaikka tietysti itse itsenäisyys on aina juhlistamisen arvoinen asia. Tietty fiilis kuitenkin puuttui – johtui varmaan sekä itsenäisyyspäivän osumisesta sunnuntaille että tietysti näistä vallitsevista olosuhteista. Ei voinut kokoontua kilistelemään ystävien kanssa, eikä ollut perinteisiä Linnan juhlia mitä seurata televisiosta. Olosuhteista huolimatta oli kuitenkin tosi kiva viikonloppu ja yritettiin ottaa kaikki ilo irti!

Vklp1 Vklp2

Perjantaina haettiin tosiaan vihdoin kuusi ja ai että rakastan tuota näkyä, kuusi tuo niin paljon iloa ja valoa! Lauantaina koristeltiin kuusi ennen ruuanlaittoon ryhtymistä, esittelen kuusen teille vielä tarkemmin omassa postauksessaan. Ajateltiin, että vietämme itsenäisyyspäivää hieman etukäteen tekemällä illallisen jo lauantaina. Alkuruokana oli paahdettua kukkakaalikeittoa ja pääruuaksi ankanrintaa palsternakkapyreellä ja punaviinikastikkeella. Päätin myös pitkästä aikaa pukeutua vähän paremmin vaikka olimmekin vaan kaksin kotona, olisi tuntunut vielä vähemmän juhlavalta illallistaa kotihousuissa ja kulahtaneessa paidassa :’D Kauaa en tosin juhlatamineissa pysynyt, vaan heti syömisen ja sohvalle siirtymisen jälkeen kotivaatteet vaihtuivat äkkiä takaisin päälle, haha.

Sunnuntai sen sijaan meni juurikin kotivaatteissa koko päivä. Itsenäisyyspäivän fiilis alkoi kuitenkin hiljalleen kohota, viimeistään Vienan ihanan joululaululiven ja etenkin Finlandia-hymnin myötä. Miten tuo kappale aiheuttaakin aina niin vahvoja tunteita ja vilunväristyksiä! Ryhdyttiin illalla alkuperäisistä suunnitelmista poiketen kuitenkin kokkailupuuhiin – käytiin ostamassa ainekset blineihin ja avattiin pieni pullo kuohuvaa. Katseltiin lähetystä Presidentinlinnasta, hienoa että oli kuitenkin saatu aikaiseksi näinkin kiva kokonaisuus ihmisille katsottavaksi. Menihän se itsenäisyyspäivä näinkin oikein mukavasti!

Vklp5 Vklp3 Vklp4

Nyt kivaa alkanutta viikkoa, ihanaa kun paistaa aurinko heti näin maanantaina!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *