Viisi suosikkia

Kuva

Käsintehdyt simpukkalautaset

Ai että tykkään näistä simpukkalautasista, jotka tilasin @paloina.ceramicsilta! Lautaset ovat käsintehdyt ja valitsin niihin tällaisen kauniin beigegraniitin sävyn. Pieni simpukka sopii kauniisti juuri koruille, isompi taas vaikka kynttilänalusena tai pienenä tarjoiluastiana, sillä nämä ovat myös konepestäviä. Aivan ihania! Ei voi taas kuin ihailla ihmisiä, jotka osaavat tehdä jotain tällaista käsin.

Suosikit1

Syksyn suosikkitakki*

Jos pitäisi nimetä syksyn käytetyin takkini, olisi se ehdottomasti tämä kotimaiselta hálolta PR-lahjana saatu Tundra -villakangastakki. Rakastan takin sävyä, se ei ole perinteinen beige eikä harmaa vaan ehkä jotain siltä väliltä – taupe taitaa olla oikea nimitys. Tässä ei ole vuorta, joten pakkasille siirtyessä täytyy vaihtaa paksumpaan takkiin, mutta näillä keleillä takki on ollut täydellinen.

Suosikit1

Kierrekynttilät

Ihastelen näitä pastellisävyisiä kierrekynttilöitä joka päivä, niin kauniita! Kauneimmat kynttilät löytyykin siskoni vinkistä Mosa Interiorsilta, valikoimassa on tällaisia ihania murrettuja sävyjä. Ja kierteet voi tosiaan tehdä helposti itse, vaikka juuri siskoni ohjeella. Nuo pronssiset kynttilänjalat ovat muuten edesmenneiden isovanhempieni häälahja 70 vuoden takaa <3

Suosikit2

Suosikkikorvarenkaat

Käytän tosi usein kultaisia renkaita korvissa ja olin etsinyt ohuiden renkaiden ohelle tällaisia hieman paksumpia, mutta kuitenkin suht pienikokoisia arkeen sopivia versioita. Meinasin jo toivoa joulupukilta Mejurin korvakoruja, kunnes näin &Other Storiesilla tämän parin. Juuri sellaiset kuin olin etsinytkin! Nämä ovatkin siis olleet viime aikoina usein korvissa.

Suosikit3

Rosa Nenonen – Merkityksellisen työn kaava*

Viimeisenä vielä inspiroivalta Rosa Nenoselta saatu Merkityksellisen työn kaava -kirja, jossa olen nyt kutakuinkin puolessavälissä. Rosa kertoo kirjassaan työn merkityksellisyyden löytämisestä niin omasta kuin muidenkin kokemuksesta, pohdintaa herättävien vinkkien lisäksi juuri nuo eri alojen ihmisten uratarinat ovat olleet tosi kiinnostavia. Kirja on jo tässä vaiheessa täynnä hiirenkorvia sellaisten tekstien kohdalla, joihin haluan palata vielä uudelleen ja pohtia rauhassa.

8 thoughts on “Viisi suosikkia

  1. Moikka! Muistatko vielä mitkä noi korvikset oli tarkalleen?☺️ Löysin kyseisen kaupan sivuilta muutamat samantyyliset, niin nätit🥰

  2. Mistä tuo vikan kuvan oloasu on? :) Kovasti kaipailen itselleni neulemateriaalista oloasua, ja tuo näyttää kivalta ainakin housujen perusteella. :D

    1. Se ei oikeastaan ole setti, vaan neule on pari vuotta vanha H&M Premium Quality -mallistosta ja housut viime joululta Soft Goatilta ☺️ Nämä housut on kyllä ihan mun lempparit! 🧡

        1. Voi ihana kiitos vinkistä, tämä olikin ihan uusi tuttavuus! Täytyy käydä Xmas Garagessa katsomassa, kun näköjään löytyy sieltä myynnistä 😍

  3. Hei mistä nuo ekan kuvan korvakorut on? Nuo joissa on paljon pieniä helmiä😍

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *