Maanantain positiiviset

Olen aina tykännyt maanantaista, tai en ehkä kouluaikoina, mutta ainakin näin yrittäjäurallani. Maanantai on minulle sellainen innostava uusi startti, kun ei vielä tiedä mitä tulee eteen ja odottaa innolla mitä viikko tuo tullessaan. Ajattelinkin tänään rustata muutamia tätä maanantaita ilahduttavia pieniä asioita. Mukavaa alkanutta viikkoa teille kaikille! <3

Steorge2

– Havahduin aamulla mennessäni kahvinkeittopuuhiin, että unohdin ostaa viimeksi kaupasta lisää kahvia ja tiesin sen olevan ihan lopuillaan. Jännityksellä avasin kahvipurkin ja rupesin laskemaan lusikallisia, huh onneksi siitä riitti hyvin aamukahveihin! Maanantai ei olisi lähtenyt käyntiin ilman kahvikuppia.

– Ulkona paistaa aurinko siniseltä taivaalta, paras startti viikolle! Ja aurinkoisia päiviä luvataankin myös tuleville päiville, vitsi miten ihanaa.

– Eilinen meni hyvin pitkälti sohvanpohjalla lauantaisten muutamien ystävien kanssa vietettyjen pikkujoulujen jäljiltä, joten tänään oli ihanaa herätä virkeänä. Hyvin harvoin tulee tällaisia olotiloja, enkä muista koska olisin viimeksi ollut krapulan kourissa (tämän jälkeen sellaisia tuskin hetkeen tuleekaan, haha!).

Stgeorge3

– Luulin kadottaneeni nahkahanskaparista toisen käden hanskan ja olen kironnut kuinka olin juuri ostanut uudet ja jouduin palaamaan vanhojen, jo reikäisten hanskojen pariin. Nyt se kadonnut hanska löytyi kuin löytyikin!

– Tänään tulee uusi jakso The Undoing -sarjasta HBO:lle! Aloitettiin tämän katsominen eilen ja ahmittiinkin kaikki tähän saakka tulleet jaksot, mutta onneksi sopivasti heti tänään tulee uusi jakso.

– Kohta on lounastreffit vanhempieni ja siskoni kanssa, nappaan lounaat mukaani ja menen vanhempieni luokse. Käydään myös pienellä päiväkävelyllä lounaan jälkeen, kun on näin upea keli.

– Tämä on toiseksi viimeinen maanantai ennen joulukuuta, viikon päästä tämä inhokkikuukausi on selätetty ja saa ihan virallisesti aloittaa jouluttamisen!

Kuvat: Aino Maaranta / Editointi minä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *