Maanantaikuulumisia

Huomaa että tämä pimeä vuodenaika on iskenyt, kun tuntuu että inspiraatio alkaa huveta käsistä. Sen takia täällä blogissa onkin ollut vähän hiljaisempaa! En ole juurikaan päässyt ottamaan mitään uusia kuvia (valoisa aika kun on nyt niin lyhyt) ja vaikka kuvia olisi vielä muutamia jemmassa alkusyksyltä, niin tekstit tuottavat ongelmaa. Elämässä tapahtuu tällä hetkellä niin vähän – normaalistikin marraskuu on lähinnä tällaista kotoiluaikaa ja tähän päälle vielä tämä nykytilanne, niin tuntuu että päässä ei pyöri yhtään mitään järkevää :’D Aina sitä myös ajattelee, että oma elämä ja arki on niin tylsää, ettei siitä riitä mitään kerrottavaksi, vaikka itsekin tykkään lukea ihan tavallisia arkisia höpöttelyjä muiden kanavissa. Yritänkin tsempata tämän suhteen ja höpöttää tänne edes jotain!

Viime päivinä on ollut ihanan aurinkoista ja on pitänyt ihan nipistää itseään, että voiko marraskuukin tosiaan olla näin kaunis. Toivotaan, että aurinkoiset kelit jatkuvat! Tänään aamusta on tosin näyttänyt vielä ihmeen harmaalta aurinkoisiin säätiedotuksiin verrattuna, mutta pidän peukut pystyssä, että aurinko vielä ilmaantuisi, sillä ohjelmassa olisi parit kampanjakuvaukset. Tähän vuodenaikaan on tässä työssä tuijotettava säätiedotuksia aivan erityisen tarkasti, kun täytyy yrittää ajoittaa kuvaushommat valoisille päiville. Kohta lähden ostamaan muutamia tarvikkeita ja aineksia ja sen jälkeen tosiaan kuvaustöitä kotosalla. Ja illalla on taas arkiruokakerho – tällä kertaa ystäviemme luona, joten ihanaa kun ei tarvitse kokata päivällistä itse, vaan pääsee valmiiseen pöytään.

Nyt saatuani tämän postauksen valmiiksi ilmestyi se aurinkokin vihdoin taivaalle, jes! Vaihdan äkkiä kotivaatteet farkkuihin ja lähden juoksujalkaa tarvikeostoksille, kivaa maanantaita teille!

Lapinlahti1 Kuva2

PS. Kuvat on napattu lokakuun puolella Lapinlahdelta. Ei malteta odottaa, että ensi keväänä voidaan lenkkeillä täällä vaikka joka päivä!

2 thoughts on “Maanantaikuulumisia

  1. Hei Jonna. Pitkästä aikaa luen blogiasi. Yleensä seuraan sinua instassa. Kirjotit, että sinusta tuntuu, ettei sinulle tapahdu mitään. Minän nautin kauniista kuvista ja tyylitajustasi. Ei aina tarvitse olla niin erityistä. Nautin myös Hesa-kuvista, koska entisenä Hesalaisena asun maalla ja aina on ikävä sinne.

    1. Hei Susanne, kiva kun vierailit ja kommentoit täällä bloginkin puolella (Instagramista sinut tunnistankin) 💗 Kiitos ihanasta palautteesta, mukava kuulla että pidät kuvistani ja tyylistäni 😍 Toivottavasti poikkeat täällä toistekin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *