Ihana viikonloppu ja syksyinen asu

Vitsi olipas ihana viikonloppu Tampereella! Menimme sinne tosiaan poikkeuksellisesti jo torstai-iltana ja tällainen pidennetty viikonloppu muissa maisemissa teki hyvää. Jostain syystä olen aina rentoutunut tosi hyvin käydessämme poikaystäväni perheen luona visiitillä Tampereella. Muistan miten jo opiskeluaikoina välillä viikonloppuisin Vaasasta käydessämme mietin aina samaa – siellä jotenkin unohtaa kaiken muun ja voi keskittyä ihan vaan olemiseen. Muutenkin oli kiva pitkästä aikaa käydä vanhassa kotikaupungissamme, ihastella viimein valmistunutta Hämeenkatua ja kierrellä niin uusissa kuin vanhoissakin paikoissa. Lisäksi näin viikonloppuna ystävääni Riikkaa, parasta kun voi Tampereella yhdistää sekä perheen että hyvän ystävän treffaamisen!

Näin rentouttavan viikonlopun jälkeen on kiva kaivaa esiin weekly planner ja ruveta suunnittelemaan viikon työjuttuja. Tästä viikosta tulee kampanjoiden julkaisujen osalta hieman rauhallisempi kuin edellisistä, joten mukava keskittyä tällä viikolla enemmän muuhun sisällöntuotantoon. Olen kyllä nauttinut tästä kiireisestä työtahdista ja ollut ennen kaikkea kiitollinen siitä, että töitä on riittänyt – maaliskuun alkushokin jälkeen kun mitään ei todellakaan ota itsestäänselvyytenä. Kiitos teille maailman parhaille seuraajille, kun ahkerasti aina reagoitte ja tuette minua niin kaupallisen kuin muunkin sisällön kohdalla. Se merkitsee niiin paljon ja ilman teitä en luonnollisesti voisi tehdä tätä työtä <3

Hameasu Hameasu4

Höpöttelyistä kuitenkin kuvien asuun – voi kun ulkona olisi vielä näin värikästä kuin näissä lokakuisissa kuvissa! Asu on itse asiassa lähes prikulleen sama kuin vuosi sitten, ainoastaan saappaat vaihtuivat toisiin. Kaivan tämän hameen esiin aina syksyisin, sen printti ja väri sopivat täydellisesti tähän vuodenaikaan.

Hameasu3 Hameasu2

Knit / H&M Premium Quality
skirt / H&M
boots / Zara
bag / Chanel vintage

Ihanaa alkanutta viikkoa teille!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *