Vintagelöytöjä Tampereelta

Juuri kun edellisessä postauksessa kerroin haaveilevani antiikkivalaisimista (tai vintagevalaisimista, kiitos korjauksesta!), niin jopas oli nyt tuuria mukana! Tultiin Tampereelle pidennetyksi viikonlopuksi ja vietin eilen päivää anopin kanssa kaupungilla kierrellessä. Piipahdettiin parissa antiikkiliikkeessä, muun muassa Gusta Designin + Mirantikin liikkeessä Hakametsässä. En ollut aiemmin käynyt täällä ja voi vitsi mikä aarreaitta! Antiikkikaupoilla tai kirppareilla käydessä on aina vähän tuurista kiinni, mitä sattuu milloinkin olemaan tarjolla ja kuten todettua, niin nyt oli hyvää onnea matkassa. Olen metsästänyt valaisimia uuteen kotiin kissojen ja koirien kanssa ja nyt olisin löytänyt kerralla vaikka kuinka monta kivaa yksilöä!

Mirantik

Heti ensimmäisenä sisään astuessani kiinnitin huomioni tähän alemman kuvan mielettömään 50-luvun kattovalaisimeen. Ah, siis olen niin fiiliksissä tästä löydöstä! Tämä menee uudessa kodissa todennäköisesti joko keittiön tai olohuoneen valaisimeksi. Lisäksi ostin tuon pöytälampunjalan, siihen täytyy vaan kehittää joku kiva lamppu. Myös tuo ihana ruotsalainen rottinkinen lehtiteline lähti mukaani! Jos hyvin kuratoidut vintagehankinnat kiinnostaa, niin käykää tutustumassa Gustan + Mirantikin liikkeeseen.

Mirantik2

4 thoughts on “Vintagelöytöjä Tampereelta

 1. Helou, ei ole tarkoitus viilata pilkkua, mutta ei kai tämänikäisten esineiden kohdalla voi puhua antiikista…? Enemmänkin retrosta tai vintagesta. Hämmennyin otsikosta, kun mieleen tuli tosi erilainen tyyli, niin siksi pohdin.
  Paljonko muuten maksoi tuo kultainen valaisin, jos haluat kertoa? Se on todella tyylikäs ja ajaton, kuten myös pöydänjalka! :)

  1. My bad, en ajatellut ollenkaan joten kiitos korjauksesta! Parempi tosiaan puhua vintagesta, joten korjattu otsikkoon ☺️

   Kattovalaisin maksoi 185e. Oon kyllä niin iloinen näistä löydöistä 😍

 2. Aivan ihanat löydöt olet kyllä tehny!! Asuisinpa lähempänä,niin kävisin itsekin fiilistelemässä liikkeessä!

  Mukavaa joulun odotusta! (joko voi näin toivottaa?=D)

  Jenni

  1. Minäkin olen kyllä niin innoissani näistä löydöistä 😍 Ja hei todellakin voi jo toivottaa hyvää joulun odotusta, kiitos samoin Jenni! 🎅🏻

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *