Weekend Wanties

Postaus sisältää mainoslinkkejä / Adlinks

Rakastan näiden kollaasien kokoamista niin sanotusti “normaalioloissakin”, mutta aivan erityisesti nyt, kun tulee vähemmän pukeuduttua ihmisten ilmoille. Nimimerkillä koko viikko hengailtu taas kotona trikoissa tai kashmrihousuissa ja neuleessa. Näitä tehdessä on ihana fiilistellä pukeutumista ja miettiä erilaisia yhdistelmiä. Ja vitsit että onkin ikävä sitä, että voi pukeutua muihinkin kuin kotivaatteisiin! Onneksi meillä on huomenna edessä staycation yhdessä ystäväni kanssa, joten pääsee laittamaan ainakin illalliselle päälle jotain muuta kuin ne kotitrikoot.

Jotain hyötyä tässä kotoilussakin, olen nimittäin tällä viikolla vihdoin käynyt kunnolla läpi kaapit ja vaatehuoneen tulevaa kirppismyyntiäni varten. Ja tekipä hyvää saada tilaa ja jättää kaappiin vain ne vaatteet, joita oikeasti käyttää! Lukuun ottamatta joitain kesävaatteita, jotka säästän kesäisempää kirppismyyntiä varten – turha niitä kesähepeneitä on tähän aikaan vuodesta viedä myyntiin.

Weekend

1. Korvakorut, 2. villakangastakki, 3. pusero, 4. pooloneule, 5. neulehame, 6. nilkkurit, 7. villableiseri

Vaatekaappiin raivatun tilan myötä ei ole toki tarkoitus täyttää sitä uudestaan äärimmilleen, mutta muutama juttu on kyllä mietintämyssyssä. Tästä kollaasista houkuttelee erityisesti tuo villakangastakki, joka minulla on beigenä kolmen vuoden takaa. Se on ollut niin hyvä ostos ja takilla pärjää helposti pienellä pakkasellakin vuoren ansiosta, joten mietin saman hankkimista mustana. Lisäksi harkitsen noita nilkkureita sellaiseen arkikäyttöön, korolliset nahkaiset kun löytyy jo, mutta jouduin laittamaan juuri kirppiskasaan liian pienet vastaavat matalat nilkkurit. Myös neulehame on ollut hankintalistallani pitkään, tästä merinovillaisesta versiosta saisi viikonlopun aikana sopivasti -30% pois.

Ihanaa alkavaa viikonloppua!

4 thoughts on “Weekend Wanties

  1. Mullakin on ollut paksummat kultaiset korvikset etsinnässä. Kertoisitko noista vähän lisää?😊

    1. Joo kyllä, olen viemässä vaatteet Töölön Reloveen ☺️ Myyntijakso on joulukuun alussa, vinkkailen siitä vielä lähempänä IG Storyjen puolella!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *