Weekend Snapshots

Weekend1

Takana on aivan ihana viikonloppu! Perjantaina oli tosiaan syntymäpäiväni, nyt on mittarissa 28 vuotta. Onneksi ei muuten tullut tänä korona-vuonna vielä pyöreitä täyteen, koska kolmekymppisiä olisi kiva juhlistaa sitten ihan kunnolla! Tästäkin syntymäpäivästä tuli kuitenkin super kiva. Sain aamulla valmiiksi tehdyn aamiaisen eteeni ja aamupalan paras ja hellyyttävin osuus oli nuo toastit. Olen sanonut niiin monta kertaa poikaystävälleni miten haluaisin ostaa tuollaisen lapsuudesta tutun voileipägrillin, mutta hänen mielestä se on ollut ihan turhake, niin ei ole tullut ostettua. Nyt hän olikin käynyt ostamassa sen salaa ja aamulla oli toastit pöydässä :’D Sovittiin ettei ostettaisi mitään lahjoja synttäreinä, mutta tämä toastikone oli ihan paras ylläri!

Aamiaisen jälkeen menin vanhemmilleni, jossa meillä oli äidin ja siskon kanssa lounas ja “kynttilätyöpaja”. Siskoni oli taituroinut näitä kierrekynttilöitä jo aiemmin ja nyt tehtin näitä yhdessä, miten kivaa puuhaa ja kynttilöistä tuli tosi kauniita! Siskoni helpon ohjevideon löydätte täältä. Lounaan jälkeen lähdettiin vielä yhdessä pilatekseen.

Weekend2

Ei perheen kesken anneta enää synttärilahjoja, mutta ihana siskoni yllätti minut kukilla ja käsikorulla, jota olin katsonut aiemmin Nougat -sisustusliikkeessä hänen kanssaan. Olin niin liikuttunut, ihana muistaminen! Ja juuri tällaista siroa kultaista käsikorua olin tosiaan haikaillutkin.

Weekend3 Weekend4

Illalle meillä oli poikaystävän kanssa varaus yhteen meidän suosikkirafloista, eli BasBasiin. Täällä on aina yhtä kiva tunnelma, todella hyvä palvelu ja erinomaiset ruuat. Cacio e pepe oli herkullista, ah!

Weekend5 Weekend7

Lauantaina kävin ystäväni kanssa aamiaisella Töölön Levainissa, minkä jälkeen kotiin tultuani köllöttelin koira kainalossa sohvalla varmaan pari tuntia. Käytiin vielä myöhemmin samaisen ystävän ja koirien kanssa pitkällä lenkillä, ilta taas vietettiin poikaystävän kanssa rennosti kotosalla. Tehtiin pitsaa, juotiin viiniä ja katseltiin This Is Us -sarjaa.

Weekend6

Ruuantäyteinen viikonloppu jatkui vielä sunnuntaina, kun tehtiin itse brunssi ystävien luona. Pöydässä oli munia, pekonia, näitä herkullisia avokadoleipiä, smoothie bowlit sekä vielä pannareita. Ai että oli hyvää, tällaisia itsetehtyjä brunsseja pitäisi pitää porukalla useamminkin!

Toivottavasti teilläkin oli kiva viikonloppu! Ihanaa alkanutta uutta viikkoa <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *