Syksyn univormu

*Postaus sisältää mainoslinkin / Adlink

Kuten kerroin, oli viime viikko hieman tahmean puoleinen kuluen suurimmaksi osaksi kotosalla, joten ihanaa startata nyt uusi viikko uudella energialla. Ja toivottavasti pysyen terveenä! Tämä onkin myös synttäriviikkoni, sillä vietän perjantaina syntymäpäiviäni, joten edessä ei voi olla kuin hyvä viikko, hehe. Perusarjen ja työjuttujen lisäksi kalenterissa on sovittuna arkiruokakerho ystäväpariskunnan kanssa tällä kertaa meidän luona, koiralenkki ystävän kanssa, synttäri-illallinen poikaystävän kanssa perjantaina sekä brunssi kavereiden luona sunnuntaina. Kivoja juttuja siis tiedossa!

Tässä asu parin viikon takaa, tällainen neule + farkku -kombo on kyllä syksyn perusunivormuni ja päällä harva se päivä. Yksinkertaista asua piristää hiuspannan lisäksi saappaat – a i että tykkään näistä! Nyt saappaista innostuttuani olen etsinyt tällaisia mustia, helpolla ja mukavalla korolla varustettuja nahkaisia saappaita, jotka kävisivät sekä farkkuihin että mekkoihin yhdistettynä. Täytyy saada pian joku mekkoasu näytille, näyttää niin kivalta neulemekkoon yhdistettynä.

Kivaa alkanutta viikkoa!

Saappaat3 Saappaat2 Saappaat1 Saappaat4

Knit / Lindex
headband / Cailap
jeans / Won Hundred
bag / Gucci
boots / &Other Stories (find here*)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *