Piristystä sateiseen päivään

Voi pojat miten paljon tämä sää ja pimeys vaikuttaa fiilikseen. En haluaisi antaa sään vaikuttaa mielialaan, kun se on kuitenkin asia jolle ei voi mitään, mutta silti tällaisina sadepäivinä on aina vähän sellainen njääh-fiilis. Kesän aikana sitä aina unohtaa millainen tämä loka-marraskuu oikein on! Onneksi ollaan sentään saatu nauttia tosi aurinkoisesta alkusyksystä, tuntuu että sadepäiviä on ollut kuitenkin aika vähän tähän asti ja on ollut erityisen kaunis syksy. Ja sitten kun sade taas väistyy ja aurinko tulee esiin, niin osaapahan ainakin arvostaa sitä valoa ja auringon tuomaa piristystä.

Ei siis auta kuin tarpoa tämän tylsän vuodenajan läpi, kohta alkaa onneksi joulufiilistelytkin! Se tuo ainakin itselleni aina iloa loppuvuoteen ja kaikki ihanat jouluvalot tietysti myös sitä kaivattua valoa pimeyden keskelle. Juuri kirjoitin äsken IG Storyyni, miten jouluttaja sisälläni alkaa hiljalleen taas heräilemään. Mutta ei hätää – en aloita joulun tunnelmointia ihan vielä, maltetaan nyt sentään sinne marraskuun alkuun, hahah! Myönnän kuitenkin olleeni jo ihan innosta piukeana kaikkia tulevia joulukampanjoita suunnitellessani. Yksi super kiva kamppis starttaakin pian – pääsen nimittäin kutsumaan teitä aloittamaan kanssani joulun odotuksen, mutta siitä lisää ensi viikolla!

Telma2 Telma1

Sadepäivän piristykseksi halusin laittaa jakoon nämä värikkäät ja väkisinkin hymyä nostattavat kuvat Telmasta, jotka nappasin viikonloppuna. Otan tosi harvoin ihan “kunnon kuvia” kameralla Telmasta, joten nyt vielä viimeisinä ruskan hetkinä pistin pienet syksyiset photoshootit pystyyn. Oli vaan vaikeuksia saada Telmaa pysymään paikoillaan, se kun on tottunut että takapihalla heitellään yleensä keppiä, eikä istuta tylsästi aloillaan. Nämä pari ihanaa kuvaa sain kuitenkin nappastua, on se niin rakas pieni <3

1 thought on “Piristystä sateiseen päivään

  1. Voi miten herttainen Telma on! Ja todella ihania kuvia hänestä sait otettua, näissä on todella kiva tunnelma <3 Ihana piristys tähän todella pimeään päivään :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *