Aamupalavinkki: Pannuleivät

Sunnuntain kunniaksi aamupalavinkki, nimittäin tehtiin eilen pitkästä aikaa herkullisia pannuleipiä! Ja koska aineksia jäi vielä, niin oli pakko tehdä näitä myös tänä aamuna ja kuvata samalla teille tämä simppeli resepti. Olen joskus aikoinaan vuosia sitten bongannut nämä pannuleivät Tiiun blogista ja sittemmin meillä on tehty näitä aina silloin tällöin alkuperäistä reseptiä vähän muokkaillen. Leivät ovat täydellisiä viikonloppujen aamupalapöytään tai vaikka lounaalle kasvissosekeiton kaveriksi tuomaan lisää ruokaisuutta.

Aamupala1

Hyvää leipää (tässä Fazerin kaura-pellavaleipää)
jotain mieleistä juustoa, esim. goudaa
avokado
parmankinkkua

basilikaa, suolaa & pippuria

Laita pannulle kevyesti oliiviöljyä ja aseta leipäsiivut pannulle juustopuoli ylöspäin. Kun juusto alkaa sulaa ja leivän pohja saada kevyesti väriä, niin aseta toinen sivu päälle kanneksi ja paista vielä hetki kunnes juusto on sulanut. Ota leivät pois pannulta ja avaa ne, lisää väliin parmankinkkua (toimii mainiosti myös ilman), siivutettua avokadoa ja basilikaa. Rouhi päälle kevyesti merisuolaa ja mustapippuria, kokoa leivät uudestaan päällekkäin ja nauti!

Aamupala2

Ihanaa sunnuntaita teille!

4 thoughts on “Aamupalavinkki: Pannuleivät

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *