Viimeisiä kesämekko -asuja viedään

Luonnoksiini on jäänyt vielä parit kesällä napatut asukuvat, joten vihdoin tämä jo heinäkuussa ikuistettu asu eetteriin. Ette arvaakaan millaiset syöverit nuo meikäläisen luonnokset ovat, sinne tuppaa välillä jäämään pölyttymään tekstejä ja kuvia pitkäksikin aikaa :’D Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan – näin alkusyksystä mekkokuvat ovat onneksi vielä ihan ajankohtaisia, mutta keskellä talvea näitä ei sentään enää viitsisi julkaista, hahah. Ostin tämän mekon kesällä Urban A:sta tanskalaiselta Neo Noir -merkiltä. Olen käyttänyt tätä kesän aikana tosi paljon eri asusteisiin yhdistäen, tässä yksi esimerkki nahkatakin ja loafereiden kanssa. Ehkä tämä menisi vielä näin alkusyksystä lämpiminä päivinä saappaisiin yhdistettynä, täytyy kokeilla!

Tämä viikko on mennyt työntäyteisissä merkeissä, kun moni deadline on osunut samaan ryppääseen. Syksy on alkanut kyllä tosi vauhdikkaasti töiden osalta ja olen siitä tosi iloinen! Kalenterissa on paljon super kivoja kamppiksia ja pääsen tekemään monien uusien asiakkaiden kanssa töitä. Tänäänkin on kuvaushommia tiedossa, mutta sitä ennen lähden kohta keskustaan moikkaamaan vanhaa lukiokaveria pitkästä aikaa. Sateisesta kelistä huolimatta kivaa päivää teille kaikille!

Asu4 Asu1 Asu2 Asu3

Leather jacket / All Saints
dress / Neo Noir
shoes / Flattered
bag / Chanel

4 thoughts on “Viimeisiä kesämekko -asuja viedään

 1. moi Jonna!
  Sulla on ollut kivoja kesämekko postauksia,mutta voisitko tehdä postauksen tai videon syyspukeutumisesta?(miksipä ei syysmekkojakin=))eli, omat lempparit,must have,etc…?
  t. Jenni

  1. Moikka Jenni! Joo ilman muuta, tarkoitus oli ensin “tuutata” nämä vanhat kesäisemmät kuvat ulos ja sitten keskittyä syyspukeutumiseen 😍 Postaus syyspukeutumisesta onkin kovasti toivottu ja tänään väsäilin, joten huomenna tulossa ensimmäinen sellainen! 🧡

    1. Hei pahoittelut se tuleekin vasta huomenna, kun olin mennyt sekaisin aikatauluissa ☺️ Kiitos ja samoin aurinkoa syksyyn!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *