Viikon paras…

…podcast – urainspiraatiota tarjoava Leadcast, josta olen vinkkaillut Instagramin puolella pariin otteeseen. Erityisesti jäi mieleen tällä viikolla kuuntelemani jakso Best of: Urahaasteet ja Resilienssi, jossa oli koottuna menneiden jaksojen haastateltavien ajatuksia aiheesta. Oli kiinnostavaa kuulla, miten esimerkiksi isojen yritysten toimitusjohtajat suhtautuvat epäonnistumisiin ja haasteisiin (tai vaikka potkuista selviämiseen) – suosittelen kuuntelemaan tämän jakson!

…vaate – midimittainen printtimekko, jota olen käyttänyt niin neuleen kanssa kuin eilen nahkatakkiin yhdistettynä. Jalassa molemmilla kertoilla uudet super kivat mokkanahkaiset saappaat, niistä näkyy vielä vilahdus IG Storyissani!

…TV-sarja – ehdottomasti YLE Areenasta löytyvä The Bold Type. Ai että rakastan tuota sarjaa! Harmi vain, että uusimman kauden viimeinenkin jakso on nyt katsottu. Aivan ihana kolmesta naistenlehdessä työskentelevästä naisesta kertova hyvän mielen sarja, jossa kuitenkin käsitellään välillä myös painavia aiheita. Jos tykkäsit esimerkiksi Youngerista, niin you’re gonna love this!

…treeni – pilates, jossa käytiin perjantaina kolmistaan siskoni ja äitini kanssa. Aloitettiin lempeästi ja testailtiin vähän reformeriakin, oli tosi kivaa! Nyt meillä on vakitunti joka viikko, ihanaa kun on tällaista yhteistä tekemistä.

Viikko1

…aikaansaaminen – ryhtyä vihdoin käymään läpi vaatekaappia ja räjähdyspisteessä olevaa pientä vaatehuonevarastoa, joka on meidän Monica-kaappi. Tulipa hyvä fiilis saada vähän tilaa ja päästä eroon siitä kaaoksesta, kun ei huoneeseen meinannut edes mahtua sisään, haha. Keräsin paljon pieneksi tai viime aikoina käyttämättömäksi jääneitä vaatteita myyntiin, ilmoitan kun tiedän minne ja milloin vien niitä myytäväksi!

…soittolista – Spotify’sta löytyvä Your Favorite Coffeehouse, ihanan rauhoittavaa esimerkiksi työskentelyn ohella kuunneltavaksi tai viikonlopun brunssipöytään. Harvemmin kuuntelen musiikkia töitä tehdessäni, mutta tällä viikolla yhtenä aamuna joku naapureista soitti omaa musiikkiaan niin järjettömän kovalla (kuulin biisit sanoineen päivineen), että oli pakko pistää oma playlist soimaan, jotta voin kuulla edes omat ajatukseni.

…hankinta – uusi imuri, ah! Olen haaveillut Dysonin imurista monta vuotta, mutta en ole raaskinut panostaa siihen, vaikka moni ystäväkin on ylistänyt sen olleen ihan paras ostos. Päätin että viimeistään uuteen asuntoon ostaisin sen, mutta kun imurista saikin viime viikonloppuna -15% pois (alehaukka over here!), niin laitoin sen tilaukseen jo nyt.

…illallinen – käytiin eilen testaamassa yhden suosikkiraflani Hill’sin perustajien uutta ravintolaa Konepajalla. Tykkään niin paljon Hill’sin tyylisistä rennoista hyvistä rafloista, joten Loi Loi Rooftop oli oiva lisäys Helsingin ravintolavalikoimaan! Syötiin herkulliset Bao Burgerit, lisäksi heillä on listalla oman tislaamon long drinkejä, jotka olivat hillittömän hyviä!

Ihanaa sunnuntaita teille!

4 thoughts on “Viikon paras…

  1. Kiitti tosta sarjavinkistä. The bold type on ihan best 👌🏻, ehkä jopa parempi kuin younger. Pelastit mun saikkuviikon 😊

    1. Hei ihana kuulla että vinkistä oli iloa, eipä kestä! Just puhuttiin kaverin kanssa, että on meistäkin ehkä jopa Youngeria parempi ☺️ Toivottavasti olet tervehtynyt! 🧡

  2. Eka kausi The Bold Typea takana, mitä siihen meni pari päivää … Aivan loistava sarja! 😍

    1. Hahah, ei sitä vaan voi jättää kesken! 🙈 Mutta ah ihanaa sulla on vielä muutama kausi jäljellä, oon kade että sulla on vielä kaikki ihana edessä 😍

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *