Syysmuodin fiilistelyä

Postaus sisältää mainoslinkkejä / Adlinks

Olen saanut teiltä useita postaustoiveita syyspukeutumisesta, joten nyt vihdoin pääsen syysfiilistelyn pariin! Totesin aiemmin Instagram Storyissani, että minulla ei ole kyllä rehellisesti hajuakaan tämän syksyn trendeistä, joten niiden osalta ei ole juurikaan sanottavaa. Paljon on kuitenkin elementtejä, jotka puhuttelevat minua tänä syksynä erityisen paljon! Ainakin suosimani värimaailma on helposti nähtävissä tätä kollaasia katsoessa – silmääni miellyttävät nyt lämpimät ruskean ja beigen sävyt.

Syksyinspis

1. Bleiseri – Massimo Dutti, 2. pooloneule, 3. korvakorut, 4. neulemekko – Stylein, 5. trenssi – Zara,
6. silkkitoppi, 7. silkkihame, 8. kaulakoru, 9. silkkipusero – Uniqlo, 10. mekko, 11. nilkkurit

Tässä muutamia viime aikoina ihastelemiani juttuja, jotain näistä olenkin hankkinut syysvaatekaappiini. Tuon Massimo Duttin villableiserin tilasin tovi sitten ja se on ollut tosi hyvä hankinta, saanut nyt jo paljon käyttöä! Olin etsinyt juuri tämän sävyistä laadukasta bleiseriä. Lisäksi olen tilannut Uniqlolta tuon valkoisen silkkipuseron, odotan innolla sitä saapuvaksi. Hankintalistallani oli myös midihame, mutta oli vaikeuksia löytää sopivan mittaista näin lyhyelle varelle – lopulta lyhennytin yhden kivan yksilön ystävälläni. Toivottavasti pääsen esittelemään sen pian asun muodossa!

Muuten toivelistallani syksylle on joku beigen tai ruskean sävyinen neulemekko (tuo Styleinin merinovilla-ribbimekko näyttää ihanalta!) sekä ehkä korolliset nahkaiset nilkkurit. Uutta trenssiä etsiskelin jo viime keväänä, sillä edellinen viiden vuoden takainen trenssitakkini on jäänyt pieneksi. Ehkä tänä syksynä löydän hyvän yksilön, vaikka toisaalta tuntuu että trenssien aikakausi on sään puolesta aina kovin lyhyt, joten ilmankin varmasti pärjään jos ei tärppää!

Mitä juttuja te fiilistelette tänä syksynä, tai onko teillä jotain hankintalistalla?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *