Suosikkiasuja aiemmilta syksyiltä

Moni teistä tuntui saamieni postaustoiveiden perusteella kaipaavan inspiraatiota syysmuotiin, joten viimeviikkoisen postauksen lisäksi päädyin keräämään muutamia alkusyksyn suosikkiasujani parilta edelliseltä vuodelta. Ehkä tästä on lisäinspiraatioksi niin teilel kuin itsellenikin, ennen kuin siirrytään “uusiin” asuihin tältä syksyltä. Sattumoisin valkkasin näihin pääosin juuri tällaisia lämpimiä sävyjä sisältäviä asuja, ruskean ja beigen sävyt kun miellyttävät erityisen paljon nyt silmääni. Lisäksi olen edelleen hulluna poolokauluksiin, ribbineulokseen ja erilaisiin syksyisiin printteihin – hyvin samankaltaisia asuja luvassa siis tänäkin syksynä!

Neuleasu4 Asu3 Syksy1 Testi5 Kukkamekko3 Snake4 Poolo4 Asukuva3 Bakerboy2 Boots7

6 thoughts on “Suosikkiasuja aiemmilta syksyiltä

  1. Kiitos kaunis! Se on Nanson parin vuoden takainen Ylle-takki, samaa on mallistossa tälläkin hetkellä mutta muistaakseni harmaana ☺️

 1. moi!
  Nättejä asuja,juurikin sellaisia mistä itsekin pidän =) Mulla on toi nanson ylle-takki persikan sävyssä!=) mutta…mistä/miltä merkiltä voi saada tollasta ihanaa tummaa viininpunaista syksyyn sopivaa kynsilakkaa? oon ettiny,mut kaikki on ollu joko joulunpunaisia tai sit liian violetteja..

  1. Moikka Jenni! Kiitos paljon ☺️ Oi muistan sen persikan värisen Yllen, sekin on aivan ihana!

   Jos haluat ihan tumman viininpunaisen, niin essien wicked tai sitten itse ostin juuri essien gel couture-lakan sävyssä model clicks. Ne on siis ihan tosi tummia ja selkeesti enemmän viininpunaisia kuin punaisia, mutta tsekkaa noi jos olisi yhtään sitä mitä etsit 😍

    1. Julkaisen juuri ensi viikolla toivepostauksen Top 3 -kynsilakat syksyyn, joten tuo model clicks -sävy vilahtaa sielläkin niin näet miltä näyttää kynsissä ☺️ Voi kiitos paljon onnitteluista!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *