Rento bleiseriasu ja inspiraatiotulva

Mulla on ollut viime viikkoina jotenkin ihan valtavasti inspiraatiota blogin ja Instagramin tekemiseen! Olen päivitellyt blogia taas hieman ahkerampaan – toisaalta vertailukohtana on kesä, jolloin tulee luonnollisestikin aina tehtyä tänne vähemmän sisältöä. Nyt syksyn tullen pää tursuaa ideoita ja luonnosjonossa on vaikka mitä postauksia! Asujakin on tullut ikuistettua huomattavasti tiheämpään tahtiin kuin kesällä, joten kiva päästä taas tekemään näitä asupostauksiakin enemmän. Eilen testasin myös ekaa kertaa Instagram Reelsiä, jonne tein kolme tapaa pukea midihame -videon, se löytyy täältä. Video sai paljon kivaa palautetta, joten teen mielelläni tällaisia asuinspiraatioita toistekin! Jos tulee mieleen joku tietty vaate, josta toivoisitte tällaista videota, niin laittakaa ihmeessä idiksiä tulemaan.

Huomaan kyllä, että tällainen luovuushuippu iskee mulla aina syksyisin. Rakastan valokuvata tähän aikaan vuodesta, kun kaikkialla on niin uskomattoman kaunista! Instagram-feedini täyttyy ruskan hehkuvilla väreillä ja tästä valoisasta ja värikkäästä ajasta haluaa ottaa kaiken ilon irti ennen kuin päivät taas lyhenevät. Ja olenhan lokakuun lapsi, ehkä rakkauteni syksyä kohtaan juontaa juurensa sieltäkin!

Bleriseri3 Bleriseri4

Niistä asuista puheen ollen, tällä kertaa jakoon tämä rento bleiseriasu. Villableiseri on uusi Massimo Duttilta, olin etsinyt tällaista laadukkaampaa kamelinväristä, mustilla napeilla varustettua bleiseriä edellisen vastaavan tilalle. Olenkin käyttänyt tätä jo tosi paljon, joten hyvä hankinta! Bleiseriasusta saa rennon pukemalla sen T-paidan (tämä Uniqlon on super hyvä yksilö!), farkkujen ja tennareiden kanssa. Mustat Converset ostin kesällä, enpä olisi uskonut että nuoruusvuosien jälkeen innostuisin vielä joskus Converseista, mutta niin vaan kävi! Juuri tällaiset lyhytvartiset musta näyttävät mielestäni tosi kivoilta ja sopivat monenlaisiin asuihin.

Bleiseri2 Bleiseri1

Blazer / Massimo Dutti
T-shirt / Uniqlo
jeans / Totême
bag / Chanel vintage
shoes / Converse

6 thoughts on “Rento bleiseriasu ja inspiraatiotulva

  1. Kiitos sun, nyt mullaki kauhee himo mustiin Converseihin, hahhaa😅Näyttää niin superkivalta tässäkin asussa 👌🏼😍

    1. Hahah sori! 😜 Nää on ollut kyllä tosi hyvät ja kiva kun menee kesällä mekkojenkin kanssa. Kohta ilmojen viiletessä pitää kyllä laittaa nämä kaappiin odottamaan, mutta hetken voi vielä tepastella tennareissa 😌 Kiitos ihana Johanna!

  2. Toi bleiseri on kyllä niin täykkis! Muistanko oikein, että tilasit sen lähiaikoina Massimo Duttin verkkokaupasta? Millaistahan mitoitusta tuo bleiseri on?

    1. No eikö, tää on ihana! Ihan oikein muistat, tilasin netistä 😊 Muistaakseni näin tätä kyllä nyt myös Aleksin liikkeessä, kun kävin palauttamassa pienemmän koon. Mulla on tästä koko 36, on mielestäni aika true to size!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *