Luottopusero

Tämä on varmaan viimeinen asu loafereiden kanssa! Ensi viikolle lupaa kyllä vielä varsin lämmintä keliä, mutta vaikka näin vielä tarkenisikin, niin olen jo aika valmis vaihtamaan saappaisiin ja nilkkureihin. Neuleista ja villakangastakeista puhumattakaan! Okei, ei ihan vielä villakangastakkeja, juuri nyt nimittäin fiilistelen sellaista summer meets autumn -tyyliä yhdistäen neuleita ja mekkoja keskenään. On vielä tarpeeksi lämmintä mekoille ja hameille, mutta takin sijaan voi vetää päälle lämpimän neuleen – niin ihana vuodenaika pukeutumisen kannalta. Juuri tällaisella mekko+neule -kombolla vetelinkin eilen keskustassa, mutta se asu jakoon sitten toisella kertaa!

Tähän asuun palatakseni täytyy antaa erityismaininta tuolle kuvan puserolle. Olen vinkkaillut tästä aiemmin IG Storyissani, mutta tuo Uniqlon rayon-pusero on ihan paras! Simppeli valkoinen pusero, joka ei ole kuitenkaan yhtä jäykkä tai virallinen kuin tavallinen kauluspaita, vaan se laskeutuu rennosti ja ilmavasti. Eikä myöskään rypisty niin helposti, joten plussaa myös materiaalin helppohoitoisuudesta etenkin näin silityksen inhoajana. Ehdottomasti yksi omista luottovaatteistani – tilasinkin juuri saman puseron myös toisessa värissä! Uniqlon nettikauppa toimittaa tosiaan Suomeen, vinkkinä mikäli sieltä löytyy muitakin Uniqlon ystäviä.

Nyt ihanaa alkavaa viikonloppua teille!

Takkiasu3 Takkiasu2 Takkiasu5 Takkiasu4 Takkiasu1

Jacket / H&M
shirt / Uniqlo
jeans / Gina Tricot
earrings / H&M
bag / Dior vintage
shoes / Flattered

Photos: Mona Visuri / Edit by me

6 thoughts on “Luottopusero

  1. Voi kuinka upea oletkaan ja ihana asu! Laitatko linkin tuohon puseroon, olisi varmasti täykky myös töihin! :)

  2. Ostinkin tuon paidan syksyllä Nykin matkalla ja se on ollut kyllä kovassa käytössä! Kiitos suosituksesta :)

    1. Hei vitsi miten kiva kuulla, että on ollut onnistunut ostos 😍 Ps voi New York, kauhea kaipuu sinne! 🧡

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *