Kumpi meistä todennäköisemmin…

Blogeissa kiersi joskus aikaisemmin tämä Kumpi meistä todennäköisemmin -haaste, jossa vastattiin erinäisiin kysymyksiin. Näitä oli tosi kiva lukea muiden blogeissa, kun saattoi tulla esiin uusia puolia ja hauskoja yksityiskohtia arjesta. Muistin tämän olemassaolon luonnoksissani, joten nyt vihdoin otin osaa tähän itsekin! Siirrytään siis suoraan kysymyksiin, vahvistettuna on aina vastaukseni ja alla hieman perusteluita.

Kumpi todennäköisemmin…

…pyytää ensin anteeksi?
Anton / Jonna

En osaa sanoa, kumpi pyytäisi ensin. Ei olla kumpikaan mitään kauhean pitkävihaista sorttia, joten jos jostain joskus harvoin kinastellaan, niin yleensä molemmat pyytävät aika äkkiä anteeksi.

…nukahtaa ensin?
Anton / Jonna

Varmaan aika samoihin aikoihin yleensä. Jos taas kysymys kuuluisi, että kumpi nukahtaa sohvalle kesken leffan tai sarjan, niin sitten se olisi ilman muuta minä, joten valittakoon sitten meikäläinen :’D Viime viikolla taisin nukahtaa kahteen otteeseen sohvalla ja herätä siihen, kun sätkähdän ja potkaisen sohvan toisessa päässä olevaa Antonia, hehe.

…puhuu unissaan?
Anton / Jonna

Anton, epäilemättä! En ole koskaan ainakaan kuullut keneltäkään, että puhuisin unissani, kun taas Antonin yöllisiä tarinoita olen muutamaan otteeseen kuunnellut.

…suuttuu hävitessään lautapelin?
Anton / Jonna

Anton on meistä yleisesti ottaen ehdottomasti kilpailuhenkisempi, mutta en muista hänen kyllä koskaan kiukustuneen häviöstä, mitä taas minä saattaisin hyvinkin tehdä, hahah.

…tarjoaa kahvilassa?
Anton / Jonna

Varmaan aika 50/50, välillä toinen tarjoaa ja välillä taas toinen.

…valitsee huonon leffan?
Anton / Jonna

Minä, tunnustan! Olen aina vastuussa niistä huonoista leffavalinnoista, tosin useimmiten ne kaikista kehnoimmat romanttiset ennalta-arvattavat komediat olen katsonut yksin, koska tiedän etten saa Antonia katsomaan niitä. Mutta valitettavan usein minä ehdotan leffaa, joka osoittautuu lopulta ihan surkeaksi :’D

Jonnajaanton

…ostaa toisen lempiherkkuja kaupasta?
Anton / Jonna

Tässäkin ehkä aika fifty fifty, vaikka kovin usein ei kyllä tehdä kumpikaan tätä. On kuitenkin ihan parasta, jos Anton tuo kaupasta tullessaan joskus ylläri-Cokiksen!

…unohtaa ostaa sen, mitä meni ostamaan?
Anton / Jonna

Mulla on kaupassa käydessä aina tarkka kauppalista puhelimessa, kun taas Anton menee kauppaan aina ihan laput silmillä ajattelematta kovinkaan tarkasti. Harvoin se kyllä on mitään unohtanut, mutta veikkaan että todennäköisyys unohduksille olisi suurempi Antonin toimesta, haha!

…kieltäytyy kutsusta ollakseen vaan kotona?
Anton / Jonna

Ei olla kumpikaan mitään super mega meneviä, mutta kyllä mä olen enemmän kotoilevaa sorttia. Anton harvoin kieltäytyy lähtemästää jonnekin jos joku ehdottaa, kun taas minä saatan joskus kaivata omaa aikaa ja jäädä lähtemisen sijaan viettämään koti-iltaa.

…on myöhässä sovitusta?
Anton / Jonna

Tästä meinasi syntyä kunnon perheriita, kun kysyin miehen mielipidettä tähän :’D Mä olen sitä mieltä että Anton, koska useammin minä olen ennen häntä valmis ja odotan eteisessä, kun taas hänen mielestä minä olen jo lähtökohtaisesti myöhässä valmistautumiseni kanssa, jolloin hän on joutunut jo alunperin odottamaan minua. Tähän ei siis ollut yhtä oikeaa vastausta, hahah!

…siivoaa tarkemmin?
Anton / Jonna

Hahah, ehdottomasti Anton! Mä olen ehkä ahkerampi järjestelemään ja siivoamaan sellaista yleistä järjestystä, kun taas sitten kun tosissaan siivotaan, niin saan Antonilta palautetta että en aina ole esimerkiksi imuroinut tarpeeksi tarkasti :’D Olen siis suurpiirteisempi siivoaja!

…kehuu herkemmin?
Anton / Jonna

Molemmat kehutaan varmaan yhtä paljon. Se on kyllä yksi piirre, mistä tykkään toisessa!

…huomauttelee pienistä asioista?
Anton / Jonna

Tunnustan, mulla on välillä paha tapa marmattaa pienistä asioista, jotka voisi yhtä hyvin jättää sanomatta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *