Cailapin asustesuosikkeja syksyyn

Kaupallinen yhteistyö: Cailap

Lähes tarkalleen vuosi sitten istuin Cailapin PR-tilaisuudessa. Siinä tämän turkulaisen perheyrityksen hienoa tarinaa kuunnellessani mietin, miten ihana olisi tehdä heidän kanssa yhteistyötä. Pidin haaveen itselläni (vaikka ne pitäisikin aina sanoa ääneen!), mutta onneksi joku kuitenkin luki ajatuksiani. Näin vuotta myöhemmin pääsen jakamaan teidän kanssa #jonnancailapsuosikit, ja olen tästä yhteistyöstä tosi innoissani!

Cailap on tosiaan kotimainen kauneustuoteyritys, jonka on alunperin perustanut jo vuonna 1977 nykyisin yrityksen ohjaksissa olevan siskoskaksikon isä yhdessä veljensä kanssa. Tällaiset perheyritystarinat ovat mielestäni aina yhtä ihania, joten kunnia päästä tekemään Cailapin kanssa nyt yhteistyötä! Pääsin valitsemaan omat suosikkini syksyn koru- ja asustemallistosta, ja tunnistatte ne kaupoissa vihreästä Jonna Leppäsen suosikki -tarrasta. Täältä löydätte listan Cailapin jälleenmyyjistä paikkakunnittain. Lisäksi tuotteet ovat saatavilla Cailapin omasta verkkokaupasta, jonne on myös koottu edullisempia tuotesettejä. Nyt kuitenkin kurkistetaan niihin suosikkeihini!

Cailap3 Cailap5

Pyöreät roikkuvat korvakorut / harmaat riipuskorvakorut /  kaulakoru

Cailap4 Cailap6

Suosikkieni joukosta löytyy ihania syksyisiä hiusasusteita sekä koruja. Korvakorujen rakastajana valikoin niitä useammat versiot, joista nuo yllänäkyvät riipuskorvakorut harmahtavalla kivellä ovat yhdet lempparini. Näyttävät ihanalta vaikka juhla-asussa! Nuo pyöreät vihertävät korvakorut ovat puolestaan hieman sirommat ja myös kevyemmät, mikäli et pysty käyttämään yhtään painavampia korvakoruja. Nämä toimivat tosi hyvin sekä juhlaan että arkeen – alempana onkin kuva, jossa olen yhdistänyt ne rennosti neuleen kanssa. Tykkään tosi paljon myös tuosta sirosta kaulakorusta, joka on kaunis sellaisenaan tai vaikka muihin siroihin kaulakoruihin yhdistettynä.

Cailap_uusi Cailap1

vihreä hiusdonitsi / kimallekoristeinen pinni

Cailap7

helmikoristellut rengaskorvakorut

Cailap10 Cailap8

Jos pitäisi valita isoin suosikkini tästä koko mallistosta, olisi se ehkä tuo nudensävyinen paksu panta. Ihastuin siihen heti ensinäkemältä, ihan täydellinen sävy ja yksinkertainen malli! En malttanut olla valkkaamatta myös tätä kuparinväristä solmupantaa, aivan ihana tämäkin. Hiuspannoilla on niin helppo piristää simppeliä asua ja ne ovat myös paras huonon hiuspäivän pelastaja. Eipä ole enää paluuta parin vuoden takaiseen aikaan, kun en ollut vielä yhtään lämmennyt hiuspannoille, haha. En muuten voi sietää painavia pantoja, mutta ainakin minun päähäni nämä istuvat tosi hyvin, eivätkä paina pidemmänkään käytön jälkeen.

Ylipäätään tykkään hurjasti hiusasusteista, joten mallistosta löytyy myös esimerkiksi näppäriä hiussolkia ja -pinnejä. Myös tuo upea smaragdinvihreä hiusdonitsi on niin kiva statement piece jossain yksinkertaisessa asussa!

Cailap12

Mitä tykkäätte lemppareistani? Olisi ihana nähdä miten te yhdistätte näitä, mikäli päädytte hankkimaan jotain mallistosta. Käyttäkää siis somessa tägiä #jonnancailapsuosikit ja tägätkää minut, niin pääsen näkemään ja myös repostailemaan teidän yhdistelmiä! <3

6 thoughts on “Cailapin asustesuosikkeja syksyyn

 1. Upeet kuvat ja vielä upeempi yhteistyö! 😍Kaikki hiustuotteet ovat erityisesti mieleeni. Toi vihree scrunchie vaaleen tukan kanssa 👌🏼Pakko katsoa ensi kerralla kaupassa, jos näitä olisi siellä. Aiemmin uutuuksia ollut aika heikosti, vaikka tuossa jälleenmyyntilistassa Jumbon Prisma onkin 😕Jos ei ole, niin sitten laitan tilauksen menemään.
  Ja hei vielä kysymys, että mistä toi ihana neule on? 🥰

  1. Voi kiitos paljon Johanna 💗 Lämmittää erityisen paljon mieltä, sillä mulla oli jotenkin tosi kehno päivä eilen näitä kuvatessa, ja tuntuu ettei lopputuloksesta meinannut tulla yhtään mitään 😂 Ihan kaikilla jälleenmyyjillä ei ole näitä niin kattavasti, voisin vaikka kysäistä vielä Cailapilta onko heillä tarkemmin tietoa mille kaikille jälleenmyyjille näitä on mennyt.

   Neule on &Other Storiesilta! Himoitsin tätä jo viime syksynä ja nyt tälle syksylle vihdoin ostin 😍 Jos siis tarkoitat tuota beigeä neuletakkia? Vihreä neule taas on H&M:ltä, mutta jo joskus alkuvuodesta ostettu.

   1. Kiitos, se olisi kiva!😍Joo juuri tuota beigeä neuletakkia tarkoitin. Kiitos siitäkin.

    1. Hei vielä Johanna! Prismoista tuotteita pitäisi löytyä tällä viikolla (ei tosin kaikkia malliston tuotteita) ja kaikki hiustuotteet ovat menneet ainakin Sokokselle, josta niinikään tällä viikolla pitäisi löytyä ☺️

 2. Aivan ihania juttuja oot valinnut lemppareiksi! Lisäksi tuo kuvissa näkyvä villatakki on tosi kiva, osaatko sanoa, mistä se on peräisin? :-)

  1. Kiitos Aino, ihana jos tykkäät 😍 Neuletakki on &Other Storiesilta, tilasin omani varmaan kuukausi sitten mutta sieltä varmasti yhä löytyy!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *