Vielä on kesää jäljellä

Pahoittelut ärsyttävästä korvamadosta otsikossa, biisi vaan tuli jostain syystä välittömästi mieleeni näistä kesäisistä kuvista! Nämä on otettu jo kuukausi sitten heinäkuussa, mutta kesämekkoasut ovat onneksi yhä ajankohtaisia elokuisen lämmön helliessä meitä. Nautin vielä täysin rinnoin kesäpukeutumisesta, enkä ole ihan vielä innostunut tyypilliseen tapaani syysjutuista. Niiden aika on vasta kalenterin vierähtäessä syyskuun puolelle, johan alkaa sitten taas muhkeat neuleet ja bootsit kiinnostamaan. Sitä ennen käytän vielä uskollisesti kesämekkoja ja espadrilloja, niin kauan kun vaan tarkenee!

Tänään ohjelmassani on etänä järjestetty työhyvinvointi-aamupäivä Asennemedian kanssa – ihanaa miten tällaisia työhyvinvointiin liittyviä tilaisuuksia järkätään, vaikka yrittäjiä olemmekin. Iltapäivästä lähdemme poikaystävän kanssa mökille, kivaa päästä sinne nyt vielä ainakin kerran tänä kesänä grillaamaan ja nauttimaan lämmöstä. Mietittiin, josko ajaisimme Porvoon kautta käyden siellä myöhäisellä lounaalla, mutta katsotaan! Ihanaa keskiviikkopäivää teille :)

Kukkamekko6 Kukkamekko2 Kukkamekko5 Kukkamekko4 Kukkamekko3

Dress / H&M
bag / H&M
sunglasses / Ray-Ban
shoes / Saint Laurent

Photos: Johanna Turpeinen / Edit by me

2 thoughts on “Vielä on kesää jäljellä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *