VIDEO: Helppo silmämeikki juhlaan

Kaupallinen yhteistyö: KICKS

Olen niiin innoissani, että pääsen vihdoin kertomaan teille tästä yhteistyöstä! Rakastan kauneusjuttuja ja tiedän myös monien teidän siellä ruudun takana tykkäävän kosmetiikkavinkeistä, joten KICKSin brändilähettilään pesti on minulle ihan unelmayhteistyö. Kaiken lisäksi KICKSillä on niin valtavan hieno valikoima brändejä, myös monia sellaisia joita ei muualta Suomesta saa (mm. Anastasia, Smashbox, Laura Mercier ja Benefit), joten en voisi kyllä kuvitella upeampaa yhteistyökumppania. Kyllä olisi nuoruuden Jonna fiiliksissä, jos tietäisi KICKSin kuvastoa tuolloin kuluttaessaan ja meikeistä haaveillessaan, että pääsisi tekemään vielä joskus töitä yrityksen kanssa.

Mahtavaa päästä nyt starttaamaan tämä yhteistyö, paljon kivoja juttuja luvassa loppuvuodelle! Laitetaan homma käyntiin silmämeikki -videolla, samalla siis meikäläinen tekee taas paluun YouTuben ja videoiden pariin. Näytän videolla, miten teen juhlavamman silmämeikin helposti muutamaa tuotetta käyttäen (ja muun muassa randomia vessapaperikikkaa hyödyntäen, haha!)KICKSillä on nyt käynnissä kampanja, jonka aikana saa -20% alennusta kaikista silmämeikeistä (poislukien MAC ja Sensai). Alennuksen pääsee hyödyntämään niin liikkeessä kuin verkossakin osoitteessa kicks.fi viikolle 36 asti, joten vinkkinä, mikäli innostuitte jostain videolla näkyneistä tuotteista tai on muuten täydennettävää meikkipussissa.

Olisi ihana kuulla mitä piditte videosta ja tietysti jos teillä on toiveita tai ajatuksia tämän loppuvuoden yhteistyön saralle, niin laittakaa tulemaan! :)

Tässä vielä lista videolla näkyneistä tuotteista:

Urban Decay Primer Potion Original
Real Techniques Enhanced Eye Set Brushes
Anastasia Soft Glam Eyeshadow Palette
Lancôme Hypnôse Mascara 001 Black
IsaDora Inliner Eye Pencil Nude

8 thoughts on “VIDEO: Helppo silmämeikki juhlaan

 1. Aivan ihana video! Esiinnyt niin luontevasti videoilla:) mielelläni katsoisin useamminkin sulta videoita ja esim My day-vlogeja:)

  1. Hei ihana kiiitos paljon Venla! 😍 Tosi kiva kuulla, etenkin kun alussa tuntui taas itsestä vähän jähmeältä tauon jälkeen puhua kameralle, mutta siitä se taas lähtee. Mietinkin, että voisin pitkästä aikaa kuvata My day -vlogin nyt kun taas pääsin vauhtiin! ☺️

 2. Päiväkahvi kera tää video – Best! Upee lopputulos ja yhteistyö.😍🌸
  Oon maailman huonoin meikkaa silmiä, yleensä vaa ripsari, mutta ehottomasti nyt testaan näillä vinkeillä. Ja tuo paletti alkoi kiinnostamaan.

  1. Ihana Johanna kiitos super paljon! 😍 Oon itse tosi innoissani tästä yhteistyöstä, joten huippua että sielläkin tykätään 💗 Ja hei eikun tän avulla opettelemaan! Parasta tosiaan kun tolla yhdellä paletilla pärjää pitkälle, kun saa tehtyä rajauksetkin samalla tuotteella ☺️

  1. Kiitos Riikka! Mulla on alussa kevyesti Lancômen Mademoiselle Shine -punaa sävyssä 232 Mademoiselle Plays ja lopussa lisäsin päälle YSL:n Rouge Volupte Shine -punaa sävyssä 9 Nude in Private, sekä Lumenen huulikiiltoa ☺️ Nuo kaksi punaa ovat mulla ehdottomasti eniten käytössä, suosikkejani jo pitkän ajan takaa!

 3. Oli todella kiva video, näitä toivon lisää :) Parasta tässä oli se, että meikki ei ole liian monimutkainen toteuttaa ja sain monta hyvää vinkkiä. Ehdottomasti täytyy hankkia Anastasian paletti itsellekin käyttöön.

  1. Hei aivan ihana kuulla, kiitos paljon Laura palautteesta! 😍 Mahtavaa jos sait tästä vinkkejä ☺️ Tuo Anastasian paletti on kyllä super hyvä, kun se on käytännöllinen sekä arki- että juhlameikkiin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *